Noen kg fra eller til. Ja, det er noe kjipe greier, men lever man ikke bare en gang da? :)

Sommer!!!

 

 

Jeg begynner å kjenne på at jeg faktisk har sommerferie nå. Jeg har hatt en uke ferie, men har liksom ikke helt kjent på det. Har jo vært i Sverige, Steinkjer, Frøya og nå Mausund, men jeg tror det har noe med at jeg har reist mye. Var i Sverige fra torsdag – mandag, Steinkjer fra mandag – tirsdag. En natt i Trondheim og så videre til Frøya onsdag og hjem til Mausund i dag, Fredag.

 

 

Hmm.. Kanskje ikke så rart at jeg ikke har kjent så mye på avslapping og ferie?!

 

 

 

Okei, jeg har gått en tur på vekta å fått litt sjokk. 2,5kg OPP, men noen dager etter var det 1,5 kg ned igjen. HAha, sånn er det å være i Sverige der smågodt og brus er farlig billig 😉

Men det er vell slik at man skal veie seg når man står opp og ikke med masse klær etter å spist noen tonn med is og sjokolade?! 😉

 

 

Samme kan det være. Det eksisterer ikke noe vekt i mitt hus. Jeg er bare opptatt av at jeg ikke skal gå opp i bukse str så når de begynner å bli trange så skal jeg inn i de igjen. Kjøper ikke større og nye bukser. Det blir jo å be om mere kg på kroppen.

Har lovet meg selv at jeg skal gå noen turer og kanskje jogge. Men får se. Jeg stresser ikke. Kanskje jeg bare må venne meg til å sitte i ro. Det er jo slik det blir dagene og ukene etter operasjonen jeg skal ta i Juli.

 

Jeg blir vell å blogge litt for å ha noe å gjøre. Så er det noe du vil høre mere om som jeg har blogget om tidligere så er det bare å si i fra.

 

God sommer

 

 

-Randi Annette-

Sol byr på fregner og ferie byr på flere kg. Life is good ;D

 

I går var det litt mangel på fantasi. Hva skulle man liksom finne på?!
Jeg elsker jo å ligge i sola, men det var så variert med sol og skyer, sol, skyer og veldig kaldt. Jeg gikk en tur i en time og hørte på musikk. Helt greit å røre litt på seg i ferien også.
Ventet og ventet på at solen skulle komme frem.
Endelig skulle jeg få litt farge på kroppen også.
Ser du det samme som meg?!
FREGNER :-O I don’t like it. Greit at andre har det. Det er fint og søtt på andre, men ikke meg selv. Men slik er det ofte med meg da. Mye er fint på andre, så prøver jeg det samme og får det ikke til å funke. Men men, jeg er bare født sånn 😉
På kvelden ble det fotball. Jeg og gutta. Vi var vell 10 stk til sammen. SKUMMELT, men utrolig gøy.
Om jeg scoret mål?! Ja, selvfølgelig gjorde jeg det 😉
Bommet også da 😉
En time med fotball og en time der jeg gikk tur gjorde susen. Det å være vant til å sykle til og fra jobb/trening og samtidig trene harde styrke/ kondisjons treninger til og bare spise og være i ro. Det funker ikke for meg i en lengre perioder.

Dette var noe av det jeg så på veien da jeg gikk tur. Blomster og blå himmel. Litt skyer. Men ingen ting er bedre enn sjøluft. Eksos er noe dritt. Digg å komme til havgapet på denne tiden av året.
Hva skal du i sommer da?
Tatt ferie du eller? 🙂
Sommerhilsen
-Randi Annette-

Oppussing i hjemmet :)

 

Da jeg kom fra 5 dagers ferie så var jeg forberedt på å komme hjem til leiligheten min der det var oppussing på G.
Men de er jo så flinke til å holde orden i rotet så det var jo greit å komme hjem. Jeg kan allerede se hvor mye finere det blir her.

Det blir mye bedre plass og mye lysere. Legg mere til det nye gulvet 😉

Det var hvit-grå gulvbelegg før. Kjøkkenet har et rosa gulv. Dette blir så mye bedre. Gleder meg til å komme til bake fra ferie om 2 uker for å se hvor mye som har skjedd siden sist 🙂

-Randi Annette-

Liten smakebit på min ferie, så langt :)

 

Nå har det vært stille en stund. Har vært på ferie i Sverige og i Stjørdal.  Det startet med en biltur fra Trondheim til Sverige på ca 
7-8 timer. Her er den FETE bila vi kjørte.


Har hatt noen helt fantastiske dager med sol. Vi har vært på tivoli, stranden, grillfest og spilt poker.

Photobucket
Photobucket

Her koser Willam og Vilja seg på tivoli. Disse bildene er det DREA som har tatt. Flere bilder kan dere se på hennes blogg. www.drea.femelle.no

Photobucket

Det blir ikke mer moro enn hva man lager selv 😉

Pokeren gikk så som så. Jeg kom på tredjeplass av seks spillere. Det kunne jo gått mye verre.

-Randi Annette-

UTDRIKNINGSLAG, aldri vært i nærheten av noe lignende!

 Jeg var på jobb sist lørdag og jeg viste det var snakk om å ta hull i ørene på ei dame som hadde sitt utdrikningslag, men hva jeg hadde i vente, det viste jeg ikke.


Da to av hennes venner kom til salongen spurte hun meg om jeg kunne være med på en spøk. Å når hun fortalte hva den gikk ut på, så gapet jeg bare og var litt i sjokk. 
 
Det kom uventet på meg. Det gikk altså ut på at jeg måtte være profesjonell på en helt annen måte. Altså, jeg skulle ta det som en selvfølge at det var hull i brystvorten hun skulle ta. Selv viste jo ikke bruden hva hun skulle oppleve hos meg i utgangspunktet.


Da hun kom inn i salongen hilste jeg på henne og tok henne med til stolen der hun skulle sitte. Jeg sa: Ja, nå har det seg slik at du skal få hull i brystvorta så da tenkte jeg å la deg få bestemme hvilken.


 


Hun gapet og så på vennene. Hun lo og viste ikke hva hun skulle si eller gjøre. Holdt seg over brystkassen å spurte hva de andre mente. ” Høyre eller venstre da? “.
Jeg tok på meg hanskene å var klar.
Da ble det avslørt, det var hull i ørene hun skulle få.


Så var det bare å skyte da og la henne få søte små øredobber.


Hun gråt av glede, de knipset bilder og hun sa hele tiden hvor bra en gjeng de var.
Jeg fikk masse skryt av at jeg var så sporty på så kort varsel. Det var gøy å være med. Rørt ble jeg også 😉


Koselig at de gjør noe slikt for henne enn å drite bruden ut. Nå slipper hun å bruke klips-øredobber. Å hun kan faktisk ha ordentlige i sitt eget bryllup. Jeg fikk en god klem av henne og ønsket henne lykke til videre 🙂


Har du vært i utdrikningslag før?
Hva synes du er mest rett ovenfor den som skal gifte seg? Drite personen ut eller bare ha det koselig? 🙂


-Randi Annette-

Hvor kommer alt fra??? Bare å kvitte seg med det!

 

For ikke så alt for lenge siden så ryddet jeg i klær og sko. Jeg la ut på bloggen min og på facebook at jeg hadde klær og selge og gi bort. Ingen viste interesse så derfor havner alt i søpla. Ja, jeg har det litt vont inne i meg siden jeg burde heller gitt det bort til Fretex eller noe. Men jeg har ikke tid før ferie og operasjon.

Så da havner alt dette i søpla, desverre.På grunn av at jeg skal på en uke ferie og blir her i leiligheten i ett døgn før vi drar videre på ferie, så må jeg vaske unna klær og pakke nytt. Så da har jeg ordnet dette klart.
Samme blir det når jeg er ferdig med ferien, jobb i 2 dager og så operasjon. Da er det greit å ha alt klart og det er bare å pakke det ned. Ja, jeg tenker litt vell langt fremme, men det skylder også at det blir pusset opp her så da er det greit å ha ting litt i orden. Jeg orker bare ikke kaos oppi alt med svimmelhet og kvalme etter å vært under kniven. Å oppussing :O

 

Jeg fikk faktisk en veldig fin kjole av min søster-søster, (ja, det er inviklet og orker derfor ikke å forklare dette ;p ), eller, det er vell kanskje 4 kjoler i ‘EN. Man kan knyte den på ulike måter og tvinne osv at det blir litt stilig da. Ut i fra om man skal på fest eller bare på stranden. Her er det et bilde av meg , (dagen der på) med “alt mulig-kjolen”  😉 Slik som den er nå kan jeg være klar for stranden 😉Kjempe fin blåfarge med sommerfugler 😀-Randi Annette-

Noe kjapt, enkelt og flott på en, to, tre :)

På forhånd her er håret vasket og tørket med hårskum og fønet tørt. Det er krøllet med krølltang og rullet opp i klips slik at spensten holder seg maksimalt.

Etter at klipsene ble tatt ut er det laget en halvsirkel med spenner som et slags festepunkt.

 Tar tak i spissene og tvinner litt på endene og ruller håret opp i mot festepuktet til en “pølse”.

 Etter den er blitt rullet opp til festepunktet, er det bare å feste spennene. Ikke tenk så mye på hvordan det ser ut, bare feste den og heller la håret legge seg slik det ser best ut.
Da er den festet og da er det bare å dra håret på sidene og feste den litt bedre og rote den til litt mere. Enkelt og greit 🙂-Randi Annette-

Noe kjapt, enkelt og flott på en, to, tre :)

På forhånd her er håret vasket og tørket med hårskum og fønet tørt. Det er krøllet med krølltang og rullet opp i klips slik at spensten holder seg maksimalt.

Etter at klipsene ble tatt ut er det laget en halvsirkel med spenner som et slags festepunkt.Tar tak i spissene og tvinner litt på endene og ruller håret opp i mot festepuktet til en “pølse”.Etter den er blitt rullet opp til festepunktet, er det bare å feste spennene. Ikke tenk så mye på hvordan det ser ut, bare feste den og heller la håret legge seg slik det ser best ut.
Da er den festet og da er det bare å dra håret på sidene og feste den litt bedre og rote den til litt mere. Enkelt og greit 🙂-Randi Annette-

11/07-12 Det er da det skjeeeeeer :S

Da har jeg fått dato for operasjon. Hjeeeelp!
Skrekk og gru. Jeg gru-gleder meg. Tanken på den opplevelsen ved å bli operert og hvertfall smertene etter på. Skal gå på veldig sterke smertestillende. Er fare for å bli svært svimmel og hverstefall besvime. Så må ha noen rundt meg noen døgn for å passe på.

Hehe, jaja.

 

Håper det blir godt vær at jeg kan sitte mye ute i sola i stede for å være LOST inne alene og bli tjukk 😉

 

Uansett, det er bedre å ta det nå som jeg har hatt de smertene i 2 år. Det tar veldig lang tid dette. Eneste ulempen er at jeg ikke kan trene kampsport. Tidligste muligheten blir i desember. Kjempe trist…

Men kommer ikke til å savne de verste blåflekkene da.
Det sier vell sitt 😉

Ønsk meg lykke til da 🙂-Randi Annette-