Handle julegavene dine her. Masse tilbud.


Fotograf nmpfoto / Nandita Myre Paulsen
 

 

BRAZFIT.no er en norsk nettbutikk med en fargerik, unik, egendesignet og -utviklet kvalitetskolleksjon med trenings- og fritidsklær. Brazfit er en forkortelse for BRAZilian FITness og alle som kjenner Brasil, vet at kvinner fra Brasil er kjent for sine feminine kropper, og da spesielt deres sensuelle rumper. BRAZFITs kleskolleksjon er designet for å fremheve de feminine formene til kvinnene som benytter plaggene. 

 

Sponset innlegg

 

Hvit topp for deg som liker svakere farger på overdelen.


Klærne til BRAZFIT blir i hovedsak benyttet til trenings- og fritidsaktiviteter. Plaggene i kolleksjonen er samtidig så kule og flotte at man ser flere og flere kvinner bruke dem når de skal til en tur på byen. Kolleksjonen fra BRAZFIT er av meget høy kvalitet, og tåler godt både vask og «røff» behandling, klærne er fargerike og gir følelse av energi og styrke for alle som bruker dem. BRAZFIT har kanskje de kuleste og mest fargerike trenings- og fitnessproduktene man kan finne på det norske markedet. 

 

Denne rosa tightsen finnes også i blå. Den finner du her

 

BRAZFIT leverer lekre treningsklær til kvinner som ønsker å være fresh og stilren på trening og fritid! BRAZFIT er kjent for sine gode “hold-in” tights og leggings. Det er lov å føle seg “sexy” på trening i disse fantastiske tightsene. I tillegg har BRAZFIT fine jakker, topper, bodysuits, gensere, sportstopper, og sports-BH.

Dette flotte settet finner du på linken her.

 

For å se enda flere treningsklær kan dere besøke nettsiden. Min rabattkode randiae15 gir dere hele 15% på dine kjøp. Dette er jo fine bursdagsgaver og julegaver også. 

 

Ønsker dere alle en fortsatt fin dag.

 

#Julegaver #treningsklær #reklame #sponset #ambassadør #gave #Trondheim #trening #styrketrening #fitness #fit #fotoshoot #foto #bilder #Blogg #treningsblogg

 

-Randi Annette-

Lengter etter det å chille…

Jeg er den jenta som hater det å ligge bakpå. Det er slike ting som gjør meg stresset. Jeg er hun som setter et ekstra gir til når det trengs, som for eksempel når jeg får min ukeplan ifra læreren min, med de ulke gjøremålene. En hel uke hang jeg etter, forrige uke fordi jeg hadde to store skriveoppgaver jeg prioriterte. Og nå er jeg ferdig med det jeg hang etter med, og nå ligger jeg en uke foran med de oppgavene. Men, igjen så skal jeg bevege meg ut på dypt vann, nemlig nynorsk. Skriveoppgave i norsk sidemål. Korleis skal eg handtera det?

 

 

 

Når jeg har de dagene jeg kan slappe av, unne meg en fri dag eller to fra skolearbeidet, lengter jeg tilbake til Gdansk, der jeg var på ferie i slutten av september. Ferie, reise og det å ligge på hotell. Få mat servert uten å tenke på at det koster shorta og ikke minst oppvasken. Det å slippe oppvask er gull når man er på ferie.

 

Lengter etter det å chille.

 

-Randi Annette-

Photo – Fashion.

Det er ikke ofte jeg får tid til å ta bilder eller det å blogge i det hele tatt. I går var Blogg.no nede også, så det er grunnen til at jeg ikke ga noe lyd ifra meg i går. Ellers er jeg veldig for det å ta en del bilder når jeg først setter igang. Rett og slett fordi at jeg vet hvordan dagene mine er. Nemlig, svært hektiske.

 

I dag har jeg trent for femte gang denne uka, og har ellers sett på Top Model USA. 

 

 

 

Deilig med fri og det å være litt lat med god samvittighet. Hva synes dere forresten om bildet mitt? Det er tatt av meg hjemme i min leilighet.

 

Ha en fantastisk flott lørdag.

 

#foto #Trondheim #Fotoshoot #bikdet #fashion #hår #Mote #stil #Photoshoot #photo

-Randi Annette-

 

Tabata og bildet fra fotoshoot.

Jeg er så glad og fornøyd med å ha blitt ferdig med dagens treningsøkt allerede nå. 07.15 var jeg ferdig på Tabata, og dette betyr jo at jeg har ettermiddagen fri. Hvor godt er ikke det?! Nå har jeg fullført fire treningsøkter så langt denne uken, så i morgen tar jeg fri med god samvittighet. Så får jeg se om det blir en treningsøkt iløpet av helgen.

 

Og når vi snakker om trening, så måtte jeg så klart vise dere et bildet som flinke fotografen, Nandita tok av meg på søndag. Det var iskaldt, men er det fotoshoot, så er det fotoshoot. Da gjelder det å prestere på best mulig måte.

 

 

Fotograf nmpfoto / Nandita Myre Paulsen

 

Hva synes dere om bildet?

 

Slike bilder er noe av det morsomste jeg vet. Det er gøy med fashion også, men der har jeg ikke like mye erfaring. Det kommer vel en dag for å ta fashion bilder også.

 

Ha en fantastisk dag da dere.

 

#trening #tabata #foto #fashion #fotoshoot #bilder #treningsbilder #modell #sporty #sport #trondheim #blogger #treningsblogg #torsdag #Oktober

-Randi Annette-
 

Hvordan ligger du an med treningen?

 

Har du trent i dag? Jeg ser på kalenderen min, og jeg er meget imponert over min egen innsats. Ja, jeg fører faktisk hver økt i en egen kalender, og det er kjempe kjekt og oversiktlig.

 

Denne uken har jeg nå trent tre dager på rad, men med søndagen så blir det fire dager på rad. Jeg kjenner jeg har fått igjen masse av treningen, i form av ny og bedre energi. Det er fryktelig tungt å stå opp tidlig om dagen, men det er så verdt det når jeg har kommet meg ut døra -enda bedre etter endt treningsøkt.

 

 

I dag kjørte jeg kroppen helt ut på overkroppsøvelser, og i morgen blir det nok treningsøkt, og da en kombinasjon av kondisjon og styrke.

 

Hva med deg? hvordan ligger du an med treningen?

 

-Randi Annette

Blåmandag og knekkebrød oppskrift

Jeg holdt nesten på å starte dagens innlegg med noe som ligner på dette: “God mandag..:”. Jeg hadde nemlig fri ifra jobb i går, og da blir jeg litt forvirret. Jeg er ikke vant med fridager midt i uken, så når det skjer, blir jeg litt forvirret. Jeg er skikkelig dårlig til å ta fridagene mine. Det er alltids nok kunder som vil ha frisørtime til meg, så da er jeg heller grei å drar på jobb for å ordne de, selv om folk forteller meg at jeg må bli mer egoistisk og faktisk ta fri. Det er ikke enkelt for et arbeidsjern som meg.

 

Men, det er klart det er deilig med fridag nå som jeg har besøk av kjæresten min. Og ikke minst veldig kjekt å ha fri så jeg fikk stekt to brett med knekkebrød i går.

 

Oppskriften på knekkebrødene skal du også få, de finner du her.

 

 

Jeg hadde en plan om å bake rundstykker også, men hvis kjæresten min reiser vekk før helgen, får han nøye seg med knekkebrødene.
(Det er ikke like morsomt å bake til seg selv, nemlig).
De var skikkelig gode denne gangen også, så jeg begynner å få til teknikken. Dere skjønner hva jeg mener dersom dere sjekker innlegget med oppskriften. Det er med tanke på det å få ut dampen fra ovnen innimellom, steketid, jevnest mulig påføring på brettene ect.

 

Hva med deg? Bor det en baker i deg?

 

#Oppskrift #Knekkebrød #Hjemmelaget #tips #Inspirasjon #Helse #Næring #Korn #Fokus #helg #onsdag #frokost

-Randi Annette-

Ironisk nok så er jeg å finne på nettbutikken.

Hvor kult er ikke det? Lille meg på en nettbutikk på dagens Internett. Jeg er avbildet på flere bilder på nettbutikken til Brazfit. 

 

Sponset innlegg.

 

Overdelen: Her

Tights: Her

 

 

Husk min rabattkode dersom du er på utkikk etter nytt påfyll i din garderobe. Min rabattkode er randiae15, og det gir deg 15% avslag. Fri frakt er det også.

 

 

Dette er så gøy. Jeg setter så stor pris på det å bli lagt merke til på en profesjonell måte. Det er krevende å prestere og gi mye hver eneste dag, men det gir meg også veldig mye tilbake. Jeg er en stolt ambassadør her jeg sitter.

 

-Randi Annette-

Klar for Tabata. Blod, svette og tårer.

Jeg er vel ikke 100% klar, men jeg er vel så klar som jeg kan bli. Jeg har nå jobbet som en helt i to timer med studiet, så nå er jeg klar for Tabata der jeg får koblet av hodet. Lite blod og tårer, men svettegaranti, det blir det.

 

Høy puls, masse energi og   p o w e r.

 

Fotograf nmpfoto / Nandita Myre Paulsen

 

Jeg synes bildet over representerer Tabata på en god måte. Råskap fra start, til slutt.

 

-Randi Annette-

 

Portrettbilder fra gårsdagens fotoshoot.

 

Da ha jeg fått noen bilder i fra fotografen fra fotoshooten jeg var på i går. Hun har gjort en god jobb synes jeg.

Eller hva sier dere?

 

 

Fotograf nmpfoto / Nandita Myre Paulsen

 

 

 

Selv synes jeg de er fine, men jeg synes fortsatt det er merkelig å se meg selv med pannelugg.

 

Flere bilder kommer.
 

#foto #Trondheim #Fotoshoot #studie #Student #Mote #stil #Photoshoot #photo

-Randi Annette-