Barnefri. Den følelsen liksom.

Jeg vet det høres merkelig ut. Veldig merkelig, faktisk. Men, poenget er vel at jeg ikke unner meg dette så alt for ofte. Nemlig utelivet. Jeg var sist ute på byen i midten av Mai, og det er jo en stund siden. Jeg satt først hjemme hos meg med en venninne og planen vår var å dra ut for å ta noen øl for så å ta siste bussen hjem. Sånn rundt halv tolv tiden. Men, så kom det flere jeg kjente ramlende inn på akkurat den plassen jeg var på, så da var det så klart bare å droppe den bussen. Men, det jeg skulle fram til som høres merkelig ut, er at jeg tror jeg kjente på en følelse som kan sammenlignes med de som har barn. For det å dra ute på byen hver helg eller annen hver, gjør at det ikke blir så spesielt. Men, når det ikke blir så ofte, så setter jeg så enormt stor pris på det. Det å være ute, se på folket, sitte med en kald pils og rett og slett nyte livet. Det er jo helt fantastisk.

 

Barnefri følelsen liksom. Trodde aldri jeg skulle sammenligne den følelsen jeg fikk med det. Men, jeg fikk forståelse for de som har barn. det kunne faktisk sammenlignes.

 

 

For det er noe med det å ha fokus å trening og helse. Det å erfare hva mye alkohol og lite søvn gjør med kroppen. Jeg som drikker alkohol såpass lite og sjeldent,  kjenner godt på kroppen hva alkohol faktisk gjør med meg. Det er jo ikke noe kroppen har godt av, men jeg er overbevist om en ting. Og det er at at man setter pris på det man unner seg en sjelden gang. Det var rett og slett en magisk kveld på veldig mange måter.

 

Nå skal jeg besøke fadderungen min og være superfadder. Jeg gleder meg sånn til å leke og kose med han. 

 

Ønsker dere en fin dag flotte lesere.

 

 

-Randi Annette-

Klar for helg – enda mer klar for ferie.

Helt utrolig. Nå er det ferie igjen.

Jeg er skikkelig klar for helg nå da jeg har hatt en skikkelig travel dag på jobb fra start til slutt. Helt magisk. Nå skal jeg ordne meg litt ekstra fin på håret og stelle meg litt for kvelden. Jeg skulle ønske at jeg i skrivende stund kunne hatt krøllete hår og en paljettkjole som på bildet nedenfor, men det er da ikke tilfelle. Her sitter jeg veldig varm etter en sykkeltur ifra jobb i bh og shorts. Og slettes ikke noe krøller, men mer som et bustehue – ja, som et troll.

 

 

 

Jeg må bare få avkjølt meg litt før jeg begynner med alt som heter for sminke og hår. Dere jenter kjenner dere kanskje igjen i det. Det er ingenting som er så ekkelt som å stresse med slike ting når man er stresset og varm. Pulsen må ned noen hakk for at jeg skal begynne i så fall. Ellers er det ikke noe poeng.

 

Straks får jeg besøk så jeg må vel finne meg noen filler. Håper kvelden din blir like magisk som min.

 

Hugs.

 

-Randi Annette-
 

Det er helt sant, men jeg kan nesten ikke tro det.

Jeg kan nesten ikke tro det, men det er helt sant. Jeg bestemte meg i går kveld da jeg skulle legge meg at jeg skulle være en flink jente å gjøre det som måtte gjøres, og da før jobb. Det innebar trening og husarbeid. Klokken ringte klokken halv sju, og jeg kom meg opp av sengen ti minutter senere, og jeg var på trening klokken ti på halv åtte. Jeg trente i tre kvarter der jeg helt i starten av økten trente blant annet hip thrust og markløft. Det er to øvelser jeg ikke har trent på flere år. Markløft har jeg trent kun med manualer, så jeg var skikkelig spent på hvordan dette skulle gå. Det gikk veldig bra da jeg løftet 75kg i markløft. Det kan jeg ikke huske at jeg har gjort før. Så det var veldig gøy. Deretter ble det pullups, sittende roing og bicepscurls.

 

Videoer av hip thrust og markløft kommer på instagram, @Randiae iløpet av helgen.

 

 

Og etter trening ble det å rydde, støvsuge og vaske. Det er skikkelig rent og fint her nå og jeg gleder meg til å komme hjem etter jobb og bare nyte det at det er så fint her. Det eneste som står igjen før ferie er å vaske vindu og kjøleskap. Så det får bli i morgen. Det er bra å få en slik opplevelse, en så positiv opplevelse. Dette viser jo at det er fullt mulig å stå opp såpass tidlig for å trene de lørdagene jeg begynner klokken 10 også. I dag begynner jeg ikke før klokken 11, men jeg skal stikke på jobb ganske snart så jeg får tatt med en skikkelig god hårkur på håret før ferien.

 

Trening, fin og ryddig leilighet, etterveksten er tatt. For å ikke snakke om de slitte tuppene jeg fikk fjernet tidligere denne uken. Og nå, egenpleie med hårkur. For en start på dagen. Meg tid – det er det jeg snakker om.

 

Ha en fantastisk lørdag.

 

-Randi Annette-
 

DRIT GOD KVELDSKOS

Okei. La meg være rett på sak. Dette er tidenes kveldskos. Jeg har virkelig blitt skikkelig hekta på det å spise svært variert, prøve ut nye ting. Ja, rett og slett det å bruke litt tid på kjøkkenet. Det er helt magisk å kjøpe nye ingredienser. Blomkål kjøper jeg aldri og det samme med bringebær. Men, denne uken har jeg virkelig koset meg med å tenke litt nytt. Tidligere i dag kunne dere lese om yoghurtisen som jeg lagde. Oppskriften finner dere her.

 

Bringebær, banan, blomkål og vanilje yoghurt med masse proteiner.

 

 

 

Det skal også sies at det ikke ble kveldskosen min i kveld. Dette lagde jeg meg etter treningen som var på onsdag. I kveld er jeg ikke like sunn da jeg koset meg med en skål med tress is. Det er jo ikke så sunt, men en sunn livsstil for meg er det å variere. Jeg setter i så fall stor pris på det usunne når det ikke blir så mye av det ellers i ukedagene.

 

 

 

 

 

 

 

Har du koset deg med noe ekstra godt i kveld?

 

 

#Tips #kos #Hygge #grønnsaker #frukt #inspirasjon #matblogg #mat #helse #sunn #trondheim #yoplait #fredag

-Randi Annette-

Oppskrift på sunn hjemmelagd yoghurtis.

 

Dette ble så vellykket at jeg har ikke ord. Endelig så klaffet en oppskrift på noe som er kjempe sunt, kjempe enkelt og ikke minst så utrolig godt. Jeg elsker slike opplevelser. Jeg har denne uken hatt mye med bringebær å gjøre. Jeg har brukt bringebær i ganske mange av måltidene mine for å prøve og feile litt, og jeg må si at jeg har lyktes veldig bra. Nå skal dere få oppskrift på denne deilige isen.

 

 

 

 

 


 

Det er kun tre ingredienser som trengs. Oppskrift pr is får dere her.

4 Bringebær

1/2 beger med yoghurt ( jeg brukte fersken og pasjonsfrukt

Store havregryn (kan sløyfes)

Slik gjør du

Starter med et lag yoghurt og deretter to bringebær. Yoghurt, to bringebær, yoghurt og eventuelt avslutt med havregryn. Legg i fryseren. Ferdig etter omtrent seks timer.

 

 

God som dessert før frokosten i sola. Det ble det i så fall for min del i dag.

 

 

Masse næring og ikke minst ekstra kos. Håper dere likte det og at dere lar dere inspirere.

 

Ha en fantastisk dag.

 

#is #oppskrift #yoghurt #tine #bringebær #yoghurtis #tips #sommer #sommerferie #blogg #matblogg #sunnhet #sunt #sunn #havregryn #inspirasjon

-Randi Annette-

Trening og velfortjent avslapping.

Nå har jeg hatt tre treningsøkter på rad så langt denne uken, og jeg kjenner at det gjør skikkelig godt for både kropp og sjel. Det er bare få dager til det blir en uke med ferie og ikke noe tilgang til et treningssenter. Og for ei som ikke liker å jogge, så kommer nok ferien til å bli veldig avslappende når det kommer til trening. Jeg ser faktisk ikke for meg at jeg kommer til å løpe noe særlig. Men, det er jo så klart lov å håpe at det kan skje. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Respekt for dere som liker det å løpe – virkelig.

 

Akkurat nå har jeg kommet hjem etter trening og det var faktisk nesten litt for godt å ligge på den digge sofaen. Den er så god. Alle som er på besøk digger den. Noe jeg godt kan forstå.

 

Jeg har nå en og en halvtime til jeg må hive meg på sykkelen. Det er godt å ha tid på morgenen synes jeg. Da har jeg tid til å vaske kopper og legge sammen klær. Ja, rett og slett litt husarbeid så det blir hyggeligere å komme hjem i kveld.

 

Det kommer til å bli sent før jeg kommer hjem i kveld, så om det blir noe mer blogging fra meg i dag er usikkert. Men, jeg filmet noen øvelser på treningen, så følg med på instagram, @Randiae iløpøet av dagen og kvelden. Det kan kanskje dukke opp noe der.

 

Ønsker dere alle en super fin dag. Huske at dere er fantastiske.

 

-Randi Annette-

Få 8 tips til tøyeøvelser. Dette har jeg blitt flink til.

Da er det på tide med litt tips på bloggen igjen, og denne gangen tenkte jeg å vise dere ulike tøyeøvelser jeg selv bruker å gjøre. Det skal sies at jeg tøyer på denne måten kun før en styrkeøkt, og aldri ellers. Det hadde sikkert ikke skadet med litt yoga eller det å tøye litt mer – generelt. Men, det får jeg bli flinkere til å mitt neste liv. Jeg kan ikke være flink i alt, men det å tøye før en styrkeøkt skal jeg nok greie.

 

Klærne er sponset av BRAZFIT. Inneholder sponsede lenker.

 

Planke.

 

En hund som ser opp. Jeg liker at øvelsen blir kalt for det.

 

En hund som ser ned. Ikke mindre morsomt det navnet heller.

 

Her har jeg slitt med å komme meg ned. Men, jeg har også hatt håndflatene helt ned før. Er du myk når det kommer til denne øvelsen?

 

Denne gjøres rett etter øvelsen som er vist over. Så ser dere fortsettelsen på bildene under.

 

 

 

 

 

Dette er det jeg gjør før jeg trener styrke. Spesielt dersom det er snakk om knebøy og markløft. Jeg setter nok av alt for liten tid til det å tøye, men det blir ikke mer enn 10 minutter. En skulle kanskje ha brukt 30 minutter før man hadde satt i gang med styrketreningen.

 

Hva med deg? Tøyer du ut før en styrkeøkt?

 

Hvis du ønsker deg billigere treningstøy, så kan du bruke min rabattkode, Randiae15 som gir 15% hos BRAZFIT. Nå skal jeg trene om en times tid. Og da blir det å bruke disse tøyeøvelsene som jeg nå har vist dere i dagens innlegg.

 

 

Følg meg og bloggen tettere, Instagram: @Randiae Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin dag.

 

 

#trening #protein #Helse #treningsklær #Blogg #foto #juli #rabattkode #fit #fitness #rabatt #hverdag #sommer

-Randi Annette-

Teller ned dager.

Kjære vene, nå går det unna. Det er nå bare få dager til jeg går ut i ferie og jeg kjenner at jeg begynner å glede meg litt til det. Jeg har så langt bare hatt en uke med ferie, og det blir nå igjen bare en uke, men det skal bli godt – veldig godt.

Jeg fikk også brev ifra skolen i går og jeg har kommet inn på norsk – nettundervisning. Så da er det bare å forberede seg på hardt arbeid i ett år, så er jeg ferdig med studiekompetansen. Det er godt å ta ferie når ting er på plass.

 

Godt er det å trekke opp gardinene og se at det er sol ute. Det å slippe inn litt sollys, gjør noe med meg. Det gir en god start på dagen.

 

Det er bare å håpe på at det blir fint vært den uken jeg har ferie. Jeg skal reise til ulike steder, så det kan sikkert by på både regn, regn og litt sol. Håper naturligvis på det sistnevnte, men man vet aldri med en norgesferie. Ferie er ferie – uansett. Det ser jeg fram til.

 

Hva med deg? Skal du på ferie snart? Fortell gjerne om dine ferieplaner.

 

Redningen kom da jeg trengte det aller mest.

Jeg må bare få sagt at jeg har hatt en fantastisk dag på mange måter. Og kvelden ble slettes ikke så aller verst heller. Jeg ble invitert av ei solstråle til å bli med på en gruppetime, nemlig Tabata. Det er en gruppetime som er veldig kjent for meg, men man vet aldri hva som venter før man står der. Og jeg kjente jeg gjorde et dumt valg før trening, nemlig det å droppe middagen. Det var i underkant av 1,5 time til jeg skulle trene, så jeg tenkte at havregrynsgrøt og 2 knekkebrød skulle holde. Men, tydeligvis ikke. Men, mulig det hadde blitt for mye med en middag også. Ikke godt å si. Middagen var veldig god å spise nå i så fall.

 

Redningen kom etter den beinharde treningen, nemlig en skikkelig god proteinshake med smak av sjokolade. PROZYME PROTEINPULVER som jeg er så heldig å bli sponset med. Les mer om produktet her.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

Godt med påfyll etter trening er viktig, men det er også viktig å ha fylt på lagrene før en tøff økt også.

Hva er din favoritt når det kommer til proteinpulver?

 

 

Følg meg og bloggen tettere:

Instagram: @Randiae

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

 

#bcaa #protein #trening #tabata #styrke #styrketrening #muskler #fit #fitness #instagram #blogg #sommer #proteinpulver #juli #trondheim #sponset #energi

-Randi Annette-

Dette hjelper meg med å holde på muskelmassen.

Muskler er noe som er viktig for oss alle. Alle har jo muskler og hos noen vises det bedre enn hos andre. Men, det er uansett viktig å ta vare på det man har så man holder kroppen sunn og sterk. Trening er en ting, men kostholdet er helt klart enda viktigere med tanke på helsen vår. Jeg har nå trent styrke i fem år, men det begynte seriøst for tre år siden. Og siden har jeg blitt hektet. Før dreide det seg om å gjøre det for å få god samvittighet, men nå dreier det seg om å slå egne rekorder og ikke minst det å ha det gøy. Men, det man bygger opp må tas vare på med andre ting enn bare trening – nemlig kosthold.

 

Sponset innlegg.

 

NOKA har vært en del av mitt kosthold en stund om jeg synes det er kjempe kjekt å ha det i skapet så det er tilgjengelig. NOKA sjokolade -karamell musli blir spist til kveldsmat og til frokost, stort sett. På jobb spiser jeg grønnsaksgryte, tacogryte eller spaghetti bolognese – fra NOKA. I tillegg til andre mellommåltider. Så det blir 2-3 måltider med NOKA hver dag.

 

Slik så min frokost ut i dag, med en liten twist.

 

Med bringebær ble det en friskere smak.
 

 

NOKA musli har høyt proteininnhold. Protein bidrar til å øke muskelmussen. Inneholder alle viktige vitaminer, mineraler og fettsyrer. Ett måltid inneholder 224 kcal.

 

 

Helsen vår er viktig. Men, en fin balanse er nok svaret på en god helse. Det er lov å kose seg.

 

Følg meg og bloggen tettere, Instagram: @Randiae

Bloggsidehttps://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin dag.

 

 

#noka #Musli #Nokadietten #diett #trening #muskelmasse #muskler #inspirasjon #oppskrift #tips #Juli #sommer #Bringebær #frukt #blogg #Trondheim

-Randi Annette-