Hoppende glad.

Nå er det over en uke siden jeg trente skikkelig styrketrening, så nå skal det bli godt å få løftet litt vekter, tenkte jeg. Men, våknet opp med en mindre bra form, så jeg holdt meg hjemme. Jeg har vært på reise i noen dager så jeg hadde jo store ønsker om å få trent litt i dag. Det er mye å ta igjen både på jobb og ellers etter noen dager borte, så jeg får heller kaste meg over det fra morgenen av i dag. Det som sto på programmet var å kjøre øvelser som går på rygg, skuldre og.. RÆVA!

 

Men, treningen får vente til eventuelt i morgen. Ønsker dere en flott dag. Nyt siste dagen av oktober, for tiden flyr. 

 

#Trening #Squats #Styrketrening #skuldre #Fit #inspirere #Instagram

 

-Randi Annette-

Frokost i farta.

 

Klokken er nå, ja ikke så mye. Jeg skal til Oslo på jobbreise. Det blir møter og litt kurs. Lange, men flotte dager. Det er sånn det bruker å være. Godt med litt variasjon i en travel hverdag. Å det beste av alt, jeg skal fly.

 

Bildet er tatt for en stund tilbake.

 

Nå er det bare å hive i seg frokosten som består av NOKA milkshake med smak av sjokolade. Kjapt, enkelt og et bedre måltid. En god erstatter for det som tar litt ekstra tid.

 

Nå føles heldigvis nesen bedre ut også etter gårsdagens fight, men sliter heller med trøttheten. Har sovet minimalt på grunn av hodepine.Håper dere får en fin dag i dag, å så må dere huske å nyte de siste dagene som er igjen i oktober.

Dersom du ønsker å følge med min lille reise, så blir det postet bilder på instagram. 

#Sponset #Sponsor #Noka #Nokadietten #Diett #Reklame 

Min side finner du HER: 

 

-RandiAnnette-

Fighter. Må bare elske det.

 

Sist uke ble det kun en skikkelig treningsøkt med styrketrening, for resten av tiden gikk med på andre ting. Da var det godt å endelig skulle lete etter den fighter-jenta i meg. Det ble en solid treff rett på nesa så det brakte skikkelig, men jeg stoppet ikke kampen. Jeg klarte å fortsette, å det er jo bra i seg selv. Blokkerte ikke slaget kraftig nok, å flyttet meg ikke nok. Det er det som skjer når man er utrolig sliten.

 

 

Litt selfie må til. Det skjer så og si daglig. Det gjenspeiler seg spesielt på min instagram, @Randiae.

 

Nå er det bare å slappe av før jeg skal finne sengen. Litt vont i nesa og litt i hodet, men det går seg til med en god natt søvn. Ha en fortsatt fin kveld, å beklager den svært dårlige kvaliteten på bildene. Dårlig lys og de er tatt med mobil, som dere kan se.

 

 

#Fighter #Selvforsvar #Kampsport #Trening #Inspirasjon #Motivasjon #Instagram #Underarmour 

Facebook, der kan dere følge meg ved å klikke på linken, HER.

Instagram: @Randiae

 

-Randi Annette-

Dette er fokusområder. Å dette bør du lese.

Det er mange fokusområder og det varierer veldig fra person til person. Noen har store mål og er svært kritiske til seg selv, og andre er helt motsatt. Det har nå gått nøyaktig 2 år siden jeg begynte å trene styrke på alvor, å det har ført med seg en del. Jeg husket et innlegg jeg skrev om at jeg hadde tatt bilder av meg for en stund tilbake og igjen da etter å ha trent litt. Dette er snakk om 1 år tilbake.
Jeg fikk masse spørsmål om jeg ikke kunne legge ut noen formbilder for å vise mine lesere min fremgang.
Jeg husker jeg svarte at jeg ikke ønsket å gjøre det, og det skjedde heller ikke. Helt til et punkt der plutselig alle gjorde det. Jeg skjønte ikke at de ville legge seg ut på den måten. Jeg la ut et bildet etter en stund på min facebookside, link finner du her.  Det kom noen reaksjoner fordi jeg fremstile det slik at det ble misforståelser. Jeg skrev, “det er ulike vinkler man kan ta bilder av seg for å se bedre ut, å sannheten trenger ikke å være at de ser slik ut som de viser på bildet”.

Det bildet jeg la ut den gangen var noe lignende av det dere ser nedenfor her. Poenget var at de måtte ta bilder de så på nettet med en klype salt, men noen eksploderte fordi de oppfattet det som at de som hadde litt ekstra kunne stå på denne måten. Hensikten var absolutt ikke slik. Men, er man litt grinete så blir alt man leser og ser negativt også.

 

Jeg ble i så fall etter hvert revet med. Det er mange som blogger, trener, konkurrerer, har dårlig selvbildet, har et godt selvbildet, men alle har til felles at de er menneskelige. Jeg sa at jeg aldri trodde jeg kom til å bli revet med, men det har jeg. Jeg har blogget lenge, fått meg sponsorer, fått følgere på facebook og instagram. Jeg får ofte spørsmål om tips til trening og hva som fungerer for meg. Det gjør at jeg føler mestring og at den tiden jeg bruker for å dele ting med dere ikke er bortkastet tid.

Jeg fikk en melding av en jeg ikke har sett eller snakket med på mange år. Han sa han ikke følte at det gikk fremover med treningen å at det hadde stoppet opp litt. Jeg har bare meg og min egen erfaring. Jeg har ikke noe utdannelse til å gi disse rådene. Jeg forklarte hva som fungerte for meg, men henviste til å ta kontakt med en PT. Uansett, svaret jeg fikk var at han kunne se jeg hadde peiling. Men, som jeg sier, jeg har ikke peiling, bare testet ut litt å funnet ut hva jeg liker. Men, at jeg inspirerer, det er uansett godt å høre.

 

 

Utseende er i fokus, å det i større grad enn noen gang. Hår, sminke, kropp og det å føle seg sett er noe som er i tiden. Man skal huske på at det å være opptatt av alt dette er bra til en viss grad. Jeg hører de som ligger å er stresset om natten fordi de må få 100 likes på et bildet. De har “bare” 900 følgere på instagram. Det er jo helt vanvittig hvordan presset er i dag. Det er jo ganske spesielt, er det ikke?

 

Selv liker jeg at folk liker det jeg legger ut, liker å få nye følgere på instgram og at folk kommenterer og snakker om bloggen min, men det hadde vært på høy tid å legge mobilen bort noen timer om dagen om det hadde gått utover søvnen og det å få til å slappe av.

 

Det er viktig å føle seg bra, men først og fremst må man ha det bra med seg selv. Å det fremfor alle “likes” på nettet.

 

Ha en fortsatt fin dag, å husk at klokken har passert 09.00 og ikke 10.00 nå.

 

 

#Bloigg #instagram #utseende #press #bilder #Fitness #Trening #Fokus #Kropp #Press #Likes #Facebook #Forbilder

-Randi Annette-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En spennende dag i vente.

Våknet tidlig som forventet i dag, men av alle plasser så befinner jeg meg i Klæbu. Fikk en ide om å besøke slektninger som har bodd her i ett år. Så hvorfor ikke ligge over når man først tar seg tid til besøk. Litt uvant å våkne til bjeller og lyden av dyr, men det var jo veldig kos.

 

Dagen skal bli svært spennende da jeg skal bestemme meg for sofa og seng. Har vel i bunn og grunn bestemt meg, men det skader ikke å se seg litt om en siste gang. Det er greit å være sikker, for det er ikke akkurat gratis.

 

Hva skal du gjøre på denne fine dagen?

 

#sofa #interiør #seng #shopping #blogg

-Randi Annette-

Helg igjen. Det skal NYTES!


Det er lenge siden jeg satt i solveggen og nøt sommerdager. Nå er det vinter og det er bare å pakke seg godt inn. Det er uansett godt å se tilbake på bilder for å bli minnet på den flotte sommeren som har vært.
Mørketid, regn og den kalde temperaturen er ikke noe jeg elsker, men man må vel igjennom det.

For min del er det nå en helg med bare fri. Satser på å få trent, gjort rent i hjemmet og ikke minst komme i gang med pakkingen. Skrekk og gru. Må si jeg IKKE gleder meg til å begynne å pakke. Det er så kjedelig.

 

 Kommer til å savne “rettsida” av byen også kjenner jeg. 

 

Men, først og fremst så skal helgen her nytes!

#Trondheim #Flyttefot #Flytting #inspirasjon #Blogg

-Randi Annette-

Shopping. Feil tidspunkt, men må man så må man.

Nå er jeg midt oppi planlegging av innkjøp av møbler, å de er ikke akkurat gratis. Men, jeg har i ett år ønsket meg ny øyenskygge, men jeg har ikke funnet det jeg var på leting etter. Ikke at jeg har sett i så mange butikker, men uansett, i går fant jeg det jeg ville ha. Å da måtte jeg bare slå til. Det er veldig mye glitter i skyggene for tiden, men jeg synes det er greit å ha noen uten også. Matt og jordfarget er farger jeg liker og som jeg synes kler mine grønne øyne.
udqUnvyGl1

Hvis jeg ikke har for mye farge på øynene så kan jeg ha på litt ekstra knall farge på leppene. Det gjør helheten mye friskere med en gang.

 

Hvilken sminke bruker du?

 

#Sminke #makeup #Selfie #Fashion #mote #Vita

 

-Randi Annette-

Ekstra proteinrik NOKA til kvelds.

Proteinpulver kan brukes til så mangt. Jeg bruker kun å drikke en shake etter trening, ellers så bruker jeg ikke shake. Jeg har tilsatt litt protein i frokost før trening tidligere, eller som nå, til kvelds. Jeg har aldri brukt noe annet enn NOKA sine produkter i tillegg til vanlig kost det siste året. Jeg er veldig godt fornøyd med NOKA. Jeg liker å teste ut litt på egen hånd også.

Blandet melk og proteinpulver med smak av sjokoladde. Innholdet i muslien blandet jeg med og dette gjorde at det ble en god og proteinrik kveldsmat.

 

 

 

Det smaker mye bedre enn det ser ut som. Det kan jeg love dere.

 

#Noka #Nokadietten #Diett #Trening #mat #Inspirasjon #Randiae #Sponset #Reklame

 

-Randi Annette-

Fremskritt, men ingen fitness!

uZ0oDdSGv4

 

Nå har det skjedd det som ikke skal skje, men sånn kan det gå når man bor på 1-roms på 25 kvm. Det er ikke til å unngå å bli smittet. Nå har slappheten tatt meg og jeg må ta fri fra treningen i dag. Jeg kjente det så smått i går tidlig, men var ikke helt sikker på om det var det at jeg var trøtt som gjorde det, eller om det var det at jeg holdt på å bli litt pjuskete. Uansett, jeg pushet meg godt på treningen i går. Både med pullups og andre gode og tunge øvelser. Herlig å oppleve mestring.

 

Mange har i den siste tiden spurt meg om jeg har planer om å konkurrere, men det har jeg da ikke noen planer om. Ingen har overbevist meg enda i så fall.
Du finner masse inspirasjon til trening på min instagram. Der legger jeg ofte ut videoer og bilder.

@Randiae

https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no

Skal du trene i dag?

 

#Inspirasjon #Fitness #Trening #Motivasjon #posering #Instagram  #Randiae

 

-Randi Annette-

Nå er det bare å se fremover. Jeg skal flytte!

 

Nå er jeg klar. Jeg er så klar som jeg bare kan bli. Om tre uker skal jeg inn i min nye leilighet og tre uker etter det flytter jeg. Det vil si at det skjer første uken på desember, å det er bare 6 uker til. Om du fikk panikk nå fordi det ikke har gått helt opp for deg enda at det er jul snart, så beklager dette om det kom som et sjokk.

Nå er det “bare” det å pakke, vaske og rydde. Må bare få startet en plass. Tenker at jeg begynner med det jeg ikke bruker å så får jeg i så fall kjent på at jeg har kommet i gang.

Nå er det tid for å slappe av med litt TV før det blir å legge seg. Ha en super kveld videre.

 

#Flytting #nytt #Nyhet

 

https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no

-Randi Annette-