NÅ SOM BRIKKENE ER PÅ PLASS…

En ting er sikkert. Det er ikke alt jeg skal forstå. Men selv om det ikke er alt jeg skal forstå, så vil jeg gjerne prøve. Ja, gi det et forsøk kanskje.

 

I det siste har livet vært en berg og dalbane. Det er rart hvor fort ting kan snu. Bare ved å tro at alt er som det skal, til å få noe midt i fleisen at det slettes ikke er slik. Å når man tror man vet alt, har kontroll, til at man igjen skal få et slag i trynet. Men jeg er jo kjent for å ikke gi meg så lett. Jeg vil liksom alltid være optimistisk på en eller annen måte.

 

 

Det koster, men det er så verdt det. 
Optimist eller ikke…

Jeg tror på det å ha viljen i å alltid se muligheter er viktig. Det har i så fall vært viktig for meg. Man kan kanskje tenke at man skulle vært foruten noen hendelser her i livet, noen tabber man har gjort eller vært utsatt for. Men jeg skjønner ikke poenget med å tenke på den måten. Når jeg ser tilbake på mitt liv, min bagasje så vet jeg at jeg ikke ville vært her i dag, hadde det ikke vært for de enkelt situasjonene jeg har blitt utsatt for – på godt og vondt.

 

Bare ser tilbake på den unge jenta jeg var når jeg var tjue år. Det er en himla ung alder. Og man tror man har så peiling på hva livet består av og hva man vil. Mye av de valgene jeg hadde et ønske om å ta den gangen, er jeg i dag svært gla for at jeg ikke gjorde. Og noen valg ble tatt som man innser i ettertid at kanskje ikke var så lurt.
Det er enkelt å være etterpåklok si…

 

Det er det vel alltid.
Men man lærer mens man lever. Noen vil kanskje aldri lære, men man vil uansett sitte igjen med noen erfaringer. Noen av feilene vil man gjøre om igjen, ja kanskje opp til flere ganger…

 

Jeg for min del kjenner nå at jeg har begynt å lande litt. Noe som er en god følelse. Når noe har skurret over en lengre periode og når brikkene faller på plass, da man ser man alt så mye tydeligere –  det er en god følelse. Man ser kanskje ikke det man skulle se for seg at man skulle gjøre. Men nå som brikkene er på plass, så er jeg fornøyd.
August har vært så utrolig fin på så mange måter. Å det ser ut til at det skal fortsette slik også. Nå ser jeg veldig fram til hva tiden fremover vil vise.

 

Er du klar? Det er jeg.

 

-Randi Annette-

 

SUNDAY – SKIKKELIG KOSEDAG

I dag våknet jeg skikkelig sent. Det er kanskje bare et bevis på en svært (!) fuktig kveld i går med bursdagsfeiring av ei venninne. Det var utrolig morsomt. Ellers var det triathlon i byen i dag, så da måtte jeg så klart stå i tre timer å heie på de spreke menneskene som svømte, syklet og løp.

 

Søndagskos – noe bedre?

 

Ellers har jeg gått en liten tur og vært på besøk. Å nå ligger jeg å koser meg med en kopp te og en kanelbolle som jeg hadde i fryseren. Mars i år så var jeg på en hyttetur, å der baket jeg en del kanelboller. Så kjekt å ha slikt liggende. Men det kan vel være både og. Men de har tross alt ligget en stund, så det er ikke slik at jeg kommer på å ta det opp fra fryseren heller akkurat.

 

Nå skal jeg kose meg med litt serie før jeg finner sengen. Håper dere har hatt en fin helg og en fin søndag.

 

-Randi Annette-

ARMY PHOTOSHOOT

Er det noe jeg elsker, så er det militær og jagerfly. Jeg er jo oppvokst med en far som har over tjue år med seg ifra militæret. Ikke med jagerfly, dessverre. Jeg elsker jagerfly, men jeg klarer ikke å sette fingeren på hva det nødvendigvis er. Det er kanskje måten de beveger seg på i luften, at de bråker skikkelig og at de i det hele tatt kan holde noe som er så tungt i luften. Ikke vet jeg. Jeg skulle nok ha valgt en annen utdanning for mange år tilbake.

 

Eller, så kan jeg bare ha det som hobby – se i luften og løpe som en gal jente ut døren når det braker rundt meg. For det skjer nemlig…… Svært ofte.

 

Foto: Cassandra Coste

 

Når det gjelder bildene, så er det vel ingen tvil om at det er kun jakken som minner om Army. Men jeg synes helheten var kul med tanke på klærne. Og når det kommer til shoot, så er jo alt lov.

 

 

 

 

 

 

 

Det hadde vært kult å sminket seg litt mer i ansiktet så jeg så mer skitten ut. Men jeg skulle rett å jobb etterpå, så jeg kunne ikke være for kreativ her.

 

Hva synes dere om bildene og stilen? Jeg skulle vært i militæret og opplevd det. Jeg har kjent på det i så mange år. Hadde jeg vært ti år yngre, da skulle jeg ha opplevd det. Kjenne på å fryse, løfte tungt. Stå opp tidlig og rett og slett kjenne på det å må meste ting man kanskje ikke trodde man ville takle.

 

Men sånn er jo livet i seg selv også på mange måter. Det man ikke trodde man skulle få til, greier man. Pr. dags dato kan jeg ikke komme på å ikke ha fullført noe mål. Hardt arbeid ligger bak. Svette og tårer må kanskje til. Men til syvende og sist, så er det verdt det.

Det var dagens.

 

Lag dere en god dag.

 

#army #Militær #Shoot #foto #bilder #photoshoot #fotoshoot

-Randi Annette

LANGE LATE DAGER I STOCKHOLM

Forrige uke var jeg i Stockholm, å det var en opplevelse jeg sent vil glemme. Jeg bodde midt i byen i en fantastisk leilighet som minnet mer om en stor suitte enn noe annet. Wow – det var fint der. Hjemme i Norge var det regn og dårlig vær. Ja, til og med haggel. Jeg lå i bikini. Solte meg. Nøt frokosten utendørs. Lunsjen utendørs. Ja det var rett og slett magisk.

 

Her ligger søte Poppy

 

 

 

 

 

Frokost for to.

 

 

 

 

 

 

Ellers var jeg på litt shopping og fikk ellers sett byen. Jeg skriver lange late dager i Stockholm, men det var visst tvert om…..

 

 

Ellers var jeg på en sommerfest med 75 (!!!) stykker. Et stort funkishus ved sjøen. Det var egne kokker som grillet. Serivitører. Ja, det var bare å drikke champagne, øl, vin og det man ville. Mat, dessert og nattmat. En helt fantastisk opplevelse. Ikke ofte man kommer til en fest uten å ta med seg egen drikke. Der var det nok drikke til 75 personer. Og mat. Tenk dere….

 

De hadde plass og de hadde penger. Ja, hvorfor ikke invitere inn nesten 100 stykker på en sommerfest…..

 

Bading på kvelden ble det også. I vannet som var nedenfor huset. Jeg har ikke ord. Å det å være en norsk kvinne i Sverige var også ganske kult. Det syntes i så fall svenskene.

 

 

Her var min outfit for den kvelden. Dårlige mobilbilder, men det er i så fall noe.

 

Har du vært i Stockholm før?

 

 

#Stockholm #sverige #reise #opplevelse #weekend

-Randi Annette-

FØRSTE SKOLEDAG PÅ HANDELSHØYSKOLEN BI

 

I dag hadde jeg min første skoledag på Handleshøyskolen BI, å det var en ubegripelig fin skole (nyoppusset). Dette er mitt andre år, så nå er det ikke lenge igjen til jeg er halvveis. Dagen startet ganske bra med et kurs som heter Business communication Culture and Ethics. Alt foregår på engelsk, men jeg ble positivt overrasket over at det ikke var så skremmende som jeg fryktet.

 

Det er jo lovende…

 

Foto: Cassandra Coste

 

Jeg hadde jo en plan om å sette meg ned å se litt på faget i kveld, men det dukket opp noe som gjorde at jeg utsatte det. Kort fortalt, jeg ble vel tatt litt på sengen, og der gikk tiden.

Men det betyr ikke at jeg ligger på latsiden av den grunn.

 

Jeg fikk heller slappet av med et godt måltid og koset meg i kveld med gode venner.

 

 

Bare vent å se, det blir andre boller. Bare vent å se….

 

 

-Randi Annette-

HEI OG GOD SØNDAG

Kan vel starte med å si at det er noen dager siden sist jeg blogget, men det har sin gode grunn. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, men jeg har hatt noen FANTASTISKE dager som jeg skal fortelle dere mer om senere.
 

Akkurat nå så har jeg lyst til å krype under pleddet mitt og slappe av før jeg finner sengen. Det har vært en så fin uke og ikke minst en fin dag! Så hva passer vel bedre med å legge til disse bildende i dette blogginnlegget – tenker jeg.

 

 

Foto: Cassandra Coste
Here I am….

 

This is me….

 

 

There’s nowhere else on earth i’d rather be


Synes dette var fine setninger som Bryan Adams har i en sang. Passet fint til bildene, synes jeg.

 

Ha en super fin kveld, med eller uten pleddet og sofaen.

 

-Randi Annette-

 

BILDER FRA FOTOSHOOT

Da skulle jeg stille opp som modell igjen, å det skulle være utendørs. Street style, rettere sagt.

Skikkelig gøy å være foran kameraet igjen for en fotograf. Det er et halvt år siden sist, om jeg ikke husker helt feil. Morsomt å kunne utfordre seg selv litt, tenker jeg. Det er jo ikke sånn at jeg alltid føler meg vel og har skikkelig troen på at de poseringene jeg gjør blir så bra, men jeg tør i så fall å prøve. Å ved prøving og feiling, ja, så kommer det noe godt utav det uansett tenker jeg.

 

Foto: Cassandra Coste

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Hår og makeup stod jeg selv for.

 

 

 

 

 

 

 

Hva synes dere om bildene? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

#foto #fashion #fotoshoot #shoot #mote #trend #makep #sminke #photo #photoshoot

-Randi Annette-

MIN SØSTER GIFTET SEG I GÅR

Det var masse følelser i sving i går. Min søster. Min gode, kjæreste søster skulle gifte seg. Jeg stod for å ordne håret hennes, og når jeg var ferdig, skulle hun kle seg i sin nydelige brudekjole, men jeg dro før jeg fikk sett henne.
De giftet seg ikke i kirke, og det er første gang jeg er i et slikt bryllup, og det var det fineste bryllupet jeg noen gang har vært i.

 

Morsomt å se Mona Grudt, hun viet dem og sa mye riktig og viktig….

 

Så nært. Masse følelser. Masse fine taler og ord, som vekket minner. Sårt å høre om mamma, som ikke var der sammen med oss. Sterkt å se bildet av henne som brud, ved min søster. Min søster som giftet seg med den samme tiaraen som mamma…. Så vakkert..

 

De er et kjempe fint par. De utfyller hverandre og de verdsetter hverandre. De ser hverandre og er der for hverandre. Slik det skal være – i tykt og tynt.

 

 

 

Hilde og Håvard.
Gaven de fikk fra meg var denne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva mer som gjemmer seg her får de ikke vite før om ett år. Det er jo litt slemt, men så morsomt for meg.

 

 

 

 

Her har de fått hver sin konvolutt. Hemmelige lapper, som kan tas frem i en hektiske hverdag. Så de kan leve litt i nuet og huske på å gi litt av seg selv, når partneren minst venter det.

 

 

Denne var skikkelig kul. Om jeg kan si det selv. Jeg er så kreativ altså. Jeg må få lov til å være litt stolt av meg selv her…..

 

 

Og gaven fra pappa, noe av den da. Jeg hjalp til med å skrive utenpå. Men selv har han funnet bilder, klippet og limet. Skrevet noen ord. Han er så flink. Kanskje det er hans kreativitet jeg har arvet?

 

 

 

 

Masse bilder finnes av brudeparet, og gjestene. Men jeg tar hensyn til at det var deres dag, så jeg deler kun dette med dere av bilder.

 

Ellers var det mange hyggelige gjester, flotte mennesker, fine taler og sammen skapte vi magi, kjærlighet og rom for å vise følelser. En uforglemmelig kveld. Man ser virkelig veldig klart hva som er viktig i livet med et bryllup. Kjærlighet. Å i ordet kjærlighet finner vi ærlighet.

 

#bryllup #bryllupsgave #tips #gavetips #brudepar #brud #brudgom #søster #familie

 

-Randi Annette-

SUSHIEN SLO MEG RETT UT

Rett etter jobb i dag, var jeg ute på restaurant med pappa, der vi koset oss med sushi, etterfulgt av litt shopping. Jeg er så glad i sushi (mat generelt da jeg spiser absolutt alt), og buffet er jo midt i blinken. En gylden mulighet til å spise seg rett ihjel. Ja, det skjer hver gang. Bare tre biter til, det går jo helt greit. Feil igjen….

 

Vel hjem kom vi, og vi satte oss i hver vår ende av sofaen. Jeg har en himmelsk god sofa. Det kan alle som har vært her skrive under på. Jeg så han bekket seg ned sakte men sikkert. Og jeg det samme. Og der var det gjort. Snorking på høyt nivå (…pappa snorker….. ikke jeg.. Viktig å understreke). 30 minutter på sofaen, å det var hardt å komme seg opp. Men etter litt motivasjon (les sjokolade med lakris og pepsi max i kjøleskapet), gikk det som en lek.

 

Sushi, regnvær og en hektisk dag på jobb, da er sofaen farlig god. 

 

Nå i kveld skal jeg og pappa, og kanskje noen venner av meg, kose oss med øl og en god prat hjemme hos meg. Det blir skikkelig koselig. I morgen skal søsteren min gifte seg!! Det er så stas å tenke på. Tro meg, det blir løsvipper. Jeg gråter jo så lett. Blir så lett rørt. Jeg er glad når andre er glade, og jeg er trist når andre er triste.

 

Jeg bryr meg veldig om de rundt meg, og jeg lever meg alt for lett inn i andres situasjoner. Men det er vel kanskje en god egenskap, kanskje. Uansett, jeg gleder meg skikkelig til i morgen. 

 

Nå skal vi kose oss med en øl. Håper dere koser dere også.

 

-Randi Annette-

NÅR DET IKKE BLIR HELT SOM PLANLAGT

Jeg har alltid sagt: Det som ikke går, det skal gå. Koste hva det koste vil, liksom. Men alt med måte, det må jo sies. Planen min var å kjøre på med husarbeid når jeg kom hjem ifra jobb, men den planen gikk jo rett i vasken. Jeg var så sliten, å tenkte at jeg får heller stå opp en time tidligere i morgen, så får jeg slappet av litt i kveld.

 

Noe jeg er skikkelig glad for nå. For nå har jeg det utrolig koselig og hyggelig i sofahjørnet med pleddet, med TV’n i bakgrunnen. Smil- sjokolade har jeg også koset meg meg etter middagen.

 

Det er viktig å ofre seg og gi av seg selv, til en viss grad. Er det behov for å slappe av, så er det faktisk greit å slappe av også..

 

Dagen min så slik ut i dag:

 

Trening fra 09.00 til 09.50
Tørking av støv og rydding av leilighet frem til klokken 11.00
Shopping til 11.35 (kjøpe ny ryggsekk)
Jobb fra 12.00 til 20.00
Shopping til 20.30 (kjøpte noen gaver…)
Syklet hjem og lagde middag som jeg spiste 21.00
Også ble det sofaen…..

 

Så det å starte på med å støvsuge og vaske gulv, det får jeg heller gjøre i morgen tidlig en gang mellom 07.00 og 07.30 tenker jeg. Så blir det jobb og helg. Det er hektisk på jobb om dagen også, der jeg står og går hele tiden. Så kanskje ikke så rart at sofaen var magisk i kveld.

Hva har dere gjort i dag? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

-Randi Annette-