Fredagsfølelse og outfit

Klar for fredagskveld? Det er i så fall jeg. Jeg sluttet tidlig i dag og etter at jeg hadde syklet hjem, gikk jeg meg en tur ute fordi det var så utrolig fint vær. Sol og en kjempe god temperatur gjorde at jeg ikke kunne unngå å gå meg en tur. Og som dere ser, det ble ved sjøen. Jeg er oppvokst med sjøen så den søker jeg uten å tenke meg om. I så fall når været ble så fint.

 

 

 

Genser: Days Like This

Bukse: Bikbok

Sko: Din Sko

 

 

 

Kjekt å få tatt noen bilder også så der fikk jeg slått to fluer i en smekk. Jeg hadde et ønske om å trene, men jeg kjente at jeg heller ville gå meg en liten tur enn å være innendørs, noe jeg stort sett er om dagene.

 

 

 

Nå har jeg allerede spist fredagstacoen og nå skal jeg slappe av resten av kvelden. Ønsker dere alle en kjempe flott kveld. Jeg skal i så fall kose meg.

-Randi Annette-
 

MIN HISTORIE – GRIPENDE FOR MANGE

Jeg har vært litt frem og tilbake med tanke på om jeg skulle skrive noen ord om akkurat dette med min historie, eller ikke. Men jeg kjenner jeg bare må få sagt takk og ikke minst fortelle hvor mange hyggelige mennesker som finner der ute. Noen av dere fikk kanskje med dere det innlegget Adressa og Trd.by postet om meg med tanke på morsdagen. Det å bli spurt om å dele noe slikt offentlig følte jeg at jeg vant mer på enn hva jeg ville tape. Så jeg lot meg intervjue.

 

 

 

 

 

Det har vist seg å være noe jeg slettes ikke skulle angre på. Jeg har fått så utrolig mange flotte tilbakemeldinger, enda det er to måneder sider. Kunder av meg forteller meg hvor sterkt av meg det var å dele, folk jeg treffer som jeg ikke har spesiell kontakt med tar seg det bryet å nevne det. Jeg hadde absolutt ikke ventet meg så mye positivitet eller oppmerksomhet rundt det så lenge etterpå. Jeg setter enormt stor pris på det.

 

 

 

 

Jeg har også vært i kontakt med de som kunne fortelle at de kjente seg igjen i noe av det jeg hadde formidlet. Slike samtaler blir veldig gode og nære. Vi har hver vår historie, men samtidig så har vi noe til felles. En sårhet og et tomrom som vi aldri vil bli kvitt. En sorg vi må lære å beherske og bare godta at den vil være der – for bestandig.

 

 

 

Det er ikke bare å lukke øynene å drømme seg vekk, så er alt slik det kanskje burde ha vært. Å lukke øynene fordi vi ikke takler å se sannheten, slik den faktisk er. Det er heller ikke lurt å holde for munnen å tie, for det å prate og være åpen kan hjelpe utrolig mye. Ørene kan vær fristende å holde for fordi vi ikke vil høre det som er utenfor, bare være i vår egen boble. Men ved å åpne seg ovenfor en venn, familie og lignende kan være nyttig.

 

Vi har alle vår historie.

 

#morsdag #mor #Mamma #død #sorg #bilder #foto #trdby #adressa #photo #trondheim #Morsdagen #opplevelse #samfunn #kjærlighet

-Randi Annette-

BLACK AND WHITE

God torsdagskveld.

 

I kveld har jeg egentlig bare slappet av etter en kjempe hektisk arbeidsdag, noe som jeg virkelig har satt pris på. Jeg har slappet av uten å gjort noe som helst, bare eksistert i min gode sofa og sett på TV.

 

Jeg bladde meg vekk i noen gamle bilder som jeg ikke har lagt ut enda. Jeg brydde meg ikke om så mye redigering her, da bilene ble tatt i sort-hvitt. Noe jeg liker. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildene er av brygga hjemme på Mausund. Små detaljer, men jeg liker det.

 

-Randi Annette-

ET REALT SUKK OG HOVNE ØYNE

Det var et rent helvete (beklager ærligheten…) å stå opp i dag. Alarmen ringte klokken 06.00 og jeg sukket et nei i det den ringte. Ikke en eneste celle i kroppen var klar for å stå opp, men jeg hadde en avtale med meg selv, og avtaler har jeg respekt for. Jeg gikk på badet og stirra i speilet. Øynene var som en uer (dere vet den fisken med de flotte øynene…), men med litt kaldvann i ansiktet og litt maskara på vippene følte jeg meg litt bedre. Ja, noen ganger har jeg på litt maskara før trening for jeg føler meg så himla sliten i trynet.

 

 

 

 

Jeg svarte på hvor jeg finner motivasjonen ifra i et innlegg her om dagen og det er jo noe med disse rutinene. Jeg har lagt meg til en rutine og en forventning til meg selv, og det er at jeg skal stå opp klokken seks for å være med på Tabata som er halv sju på torsdager. Rist på hodet den som vil, men jeg synes det er godt å ha lagd en forventning til meg selv og ikke minst en avtale. Da er det lettere å gjennomføre også.

 

Uer-øynene har dratt sin vei, pulsen er normal igjen og jeg er klar for hva denne torsdagen måtte bringe. Ønsker dere alle en kjempe fin dag.

 

 

#Trening #treningssenter #tabata #fitness #helse #styrketrening #styrke #carido #kondisjon #treningsglede #trondheim #inspirasjon #Motivasjon

-Randi Annette-

FÅR DU TID TIL Å TRENE SÅ OFTE DU VIL?

Dette var nok et godt spørsmål jeg fikk av en leser. For min del er svaret ganske klart i dette tilfelle, og svaret er nei. Jeg kunne ha tenkt meg å trent 5 ganger i uken, men det blir stort sett 3-4 økter hver uke. I og med at jeg studerer så strekker ikke tiden alltid.

 

Klærne er sponset sv Brazfit

Pluss at jeg trener skikkelig hardt når jeg først trener, så jeg føler jeg trenger å få godt med søvn og la kroppen hvile litt også. Hadde jeg ikke studert, hadde jeg fått tid til å trene oftere enn hva jeg gjør nå, men det er ikke tilfelle, så da må jeg bare gjøre det beste utav det. Jobb og studiet krever nok i seg selv.

 

Jeg må opp tidlig for å lese før jeg skal jobb fordi etter jobb fungerer ikke hodet så godt. Men jeg skal jo ikke klage. Jeg er fornøyd med at jeg i det hele tatt har tid til å trene, selv om jeg skal innrømme at jeg er ikke så fornøyd med å kun trene 3 ganger i uken. Du rister sikkert på hodet, men det er min største hobby, så det skulle kanskje bare mangle at jeg vil ha flest mulig dager på treningssenteret.

 

Og når det gjelder bildene jeg har lagt ved dette innlegget så er det geniale øvelser for din bedre bakdel. Jeg kjører denne med kettlebells og da gjerne 10 på hvert bein og i 3 runder. Det skal svi godt og det er over på få minutter. Selv om det er en øvelse som svir, så gir den resultater. Trening skal gjøre litt vondt.

 

Dersom du ønsker deg treningsklær og en rabatt, bruk randiae15 som gir 15% på alle kjøp. Direkte link,her.

 

Men hva med deg og trening – får du tid til å trene så ofte du vil?

 

#spørsmål #spørsmålsrunde #blogg #foto #hvitt #Trondheim #fotoshoot #photoshoot #canoncamera#canon #blogger #inspirasjon #hverdag

-Randi Annette-

MIN STØRSTE FRYKT

Som noen av dere kunne lese i det innlegget jeg postet tidligere i dag, så skulle jeg poste noen innlegg som tok for seg noen spørsmål der jeg ville skrive mer rundt enn å bare svare kort på det. Så her kommer det et innlegg om et spørsmål som kom inn, nemlig Min største frykt.

 


Foto: Nandita Myre Paulsen

 

Min største frykt er helt klart å miste pappa og søsteren min. Jeg mistet mamma i svært ung alder og det har preget meg i høy grad igjennom hele livet. Jeg blir rett og slett irritert når jeg tenker på det fordi det føles så urettferdig. Jeg har kun et liv, og det var det livet jeg fikk. Men jeg skal ikke klage med tanke på at jeg er frisk og at jeg har klart meg ganske bra. Men nå er ikke det et innlegg for å sammenligne meg selv med de som har det verre enn meg, for det er tross alt alltid noen som sliter mer enn andre.

 

Jeg kjenner jeg blir varm i brystet bare ved å skrive disse ordene. Jeg blir litt dårlig av å tenke det og kjenne på de følelsene. Men det er ikke noe jeg går å bruker så mye energi på, selv om disse tankene eksisterer. Men det er kanskje ikke så rart når man har opplevd det man fryktet mest, eller det man ikke visste gikk an. Det å miste noen så nær deg i så ung alder. Døden liksom. Så brutal og kald. 

 

Døden er kanskje et ord som beskriver det jeg frykter aller mest. Ikke så redd for meg selv, men de nærmeste jeg har i livet mitt. Og da så klart pappa og søsteren min. Min største frykt….

 

-Randi Annette-

 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

Da kommer svaret på det spørsmålene som kom inn. Håper dere liker det.

 

1. Er du alltid like glad?

Det var et hyggelig spørsmål synes jeg. Da vet jeg at mange som leser bloggen min oppfatter meg som glad og positiv. Jeg vil si jeg er en glad person og ler masse hver eneste dag. Da av mine egne tørre vitser, men også de som er rundt meg. Jeg sier nemlig mye merkelig som jeg selv kan finne på å le av. Noen eksempler? Nei – dessverre har jeg ingen her og nå.

Men jeg har dårlige dager der jeg ikke smiler og er glad, men det er når jeg er for meg selv. Jeg har ikke noe lyst til å dra ned de rundt meg fordi jeg har en dårlig dag.

 

Sponset innlegg


Foto: Nandita Myre Paulsen

 

2. Hvordan får du motivasjonen til trening?

Ja, det er noe mange spør meg om. Jeg tror det først og fremst handler om at jeg har interesse av å trene. Jeg liker å trene hardt og svette. Alternativet er å ha lite energi og føle seg uvel. Det er også veldig motiverende å se fremgang i ulike øvelser. Og er det en ting som hjelper på så er det helt klart fine og behagelige treningsklær.

Jeg er så heldig å har en flott og fargerik garderobe. Nå har jeg lyst til å bli mykere, så der har jeg fortsatt mye å jobbe med når det gjelder motivasjon. Jeg trives best når svetten renner og musklene skriker etter å få slippe å trene mer. Samtidig så hjelper også mine følgere meg med å ha lyst til å fortsette, så jeg skal takke veldig mange av dere for at dere gir meg motivasjon.

 

 

3. Går du på diett?

Nei, jeg går ikke på diett. Jeg gjorde det for ett år siden i tre måneder, men etter det så har jeg spist det jeg har hatt lyst på. Jeg er skikkelig kjip når det kommer til det å holde seg til det som er sunt når jeg ikke . Det vil si at jeg hadde greid å være flink og forholdt meg til en plan/diett dersom det var en grunn til det. Konkurranse eller rett og slett et konkret mål. Nå spiser jeg grønnsaker hver dag og jeg spiser opp til seks måltider om dagen. Store og små igjennom hele dagen.

NOKADIETTEN  er noe jeg bruker hver dag, men jeg går ikke på en diett, men jeg spiser 1-3 måltider fra NOKA hver dag. Og sjokolade er min beste venn men også min største fiende. Jeg spiser sjokolade ganske ofte fordi jeg rett og slett elsker det. Ikke i mengder i ukedagene, men jeg unner meg litt med god samvittighet.

 

 

4. Hvor i utlandet har du vært?

Jeg har vært i London 10 ganger. Kun via jobb da jeg har vært på frisørmesser og kurs. Da jeg var daglig leder var jeg der på møter, kurs og store fester. Jeg har vært i Alanya 4 ganger på sommeren. Garantert sol og en billig ferie. Men nå kommer jeg ikke til å reise dit noe mer. I så fall ikke med det første.

Ellers har jeg vært i Bulgaria, Puerto Mogan, Lanzarote, Frankrike, Sverige, Danmark, Luxembourg, Riga, Belgia og Gdansk.

 

Bulgaria

 

Gdansk

 

5. Beskriv deg med 5 ord.

Målbevisst, følsom, omtenksom, snill og strukturert. Dette var ikke enkelt altså. Det er så vanskelig å finne de rette ordene om seg selv. 3 positive ord hadde jeg greid å sagt med en gang, men 5 var verre. Det tok litt tid å finne de to siste.

Men, ja. Målbevisst og strukturert er jeg fordi jeg har overbevist meg selv om at jeg greier mye mer enn jeg hadde trodd. Studere, være daglig leder og drive en salong greide jeg, og ikke minst det å studere et fag som jeg opplever som gresk (les matematikk) der jeg greide å jobbe meg opp til karakteren 4. Det må jeg bare få lov til å være litt stolt over. Og ikke for å snakke om de andre fagene jeg har tatt via nettstudiet. (Snart i mål…).

 

 

Følsom er jeg fordi jeg kan begynne å gråte dersom folk forteller meg en historie som rører meg. Hallo – jeg griner når folk synger bra på norske talenter liksom..Ja, jeg vet. Drit flaut(!!).

Snill og omtenksom fordi jeg bryr meg virkelig om de som er rundt meg og jeg prøver så godt jeg kan å vise det. Selv om jeg bærer på en sekk med dårlig samvittighet over å ikke ha nok tid til vennene mine. Jeg er ikke den som løper ned dørene til vennene mine nå som jeg har studert og jobbet som en helt. Så der er jeg kanskje ikke så omtenksom sånn sett, men dette er jo noe som går begge veier. Men jeg sender i så fall en melding for å vise at jeg tenker på de.

 

 

Det var svaret på fem av spørsmålene som kom inn. Noen av de andre får dere svar på om litt, og noen kommer det egne innlegg på. Håper dere som har sendt inn spørsmål satte pris på de svarene dere fikk, og til dere andre, at dere opplevde at dere ble litt bedre kjent med hun bak bloggen. Skulle du lure på noe, bare legg igjen en kommentar så blir det med på et annet innlegg.

 

Ha en super dag videre.

 

#spørsmålsrunde #blogg #blogger #personlig #foto #bildet #photo #spørsmål #inspirasjon #motivasjon #helse #trening #student #studiekompetanse

-Randi Annette-

 

 

FOTOSHOOT PÅ 3T-ILSVIKA

I dag startet jeg dagen med noe av det morsomste jeg vet, nemlig fotoshoot. Det er så innmari morsomt at jeg kan nesten ikke få sagt det. En fotograf trengte modell for treningsbilder og når jeg da fikk spørsmål om å stille, så takket jeg så klart ja til det. 3T Ilsvika stilte som vanlig opp så vi fikk fine lokaler å jobbe i.

 

Dette bildet er ifra en shoot jeg var på i Mai i fjor, på 3T-Ilsvika.

 

Det er veldig morsomt å få slike oppdrag, om jeg kan kalle det for det. Trening er jo min største hobby, så det å hjelpe andre i en slik sammenheng sier jeg gledelig ja til. Da får jeg utfordret meg og ikke minst brukt kroppen. Det å være på en slik shoot krever masse fordi man må se bra ut på bildene, men samtidig vise at man faktisk trener. Det er tungt å holde posisjoner og lignende, så det er greit å holde fokus og gjøre ting så godt som mulig med en gang. Lettere sagt enn gjort, til tider. Nok en grei erfaring å ha meg seg.

 

Håper dere får en fin dag videre og ikke minst ei fin uke.

 

#foto #fotoshoot #canoncamera #trondheim #treningsbilder #trening #helse #Motivasjon #inspirasjon #treningssenter #fitness #fit #modell

-Randi Annette-

 

 

MIN FØRSTE GRAVIDFOTOGRAFERING

Mitt første fotooppdrag innen gravidfotografering.

 

Det var ikke bare bare. Et lite rom med masse leker, dårlig lys og mitt kjære fadderbarn som ville ha oppmerksomhet gjorde det litt vanskelig. Ja,det bydde på masse utfordringer, men det var så morsomt å få bryne seg på en slik fotografering også. Det å få frem den fine formen på magen og det å få til fine bilder i denne sammenhengen var utfordrende. Men jeg gjør det gjerne igjen.

 

Lille Nora ligger i magen. En aktiv jente som kommer til verden i sommer.

 

 

 

 

Kvinner som er gravide er noe av det vakreste jeg ser. Det er en gave å få lov til å oppleve det å bli mor. Man skal nemlig ikke ta det for gitt. 

 

#foto #fotografering #canoncamera #canon #gravid #mamma #mor #svangerskap #fødsel #fotograf #bildet #blogg #trondheim #jente #barn #familie

-Randi Annette-
 

EN DEILIG OPPSKRIFT PÅ EN LØRDAG

Det er lørdag og da passer det perfekt med en oppskrift på en kjempe enkel og god middagsrett. Dette er flotte elementer med tanke på en tapasbord, så jeg har nå bare på en uke spist akkurat dette tre ganger. Jeg fikk plutselig en ny favoritt. Det går veldig kjapt å lage så det er ikke noe vits i å tenke at man ikke har tid, for det har man. Det tar bare 15 minutter å lage det dere ser på tallerkenen. 

 

Stekt svin i terninger, maiskrem, salat, tomat, foccacia og aioli.

 

 

Svine stekte jeg med salt og pepper, foccacia og aioli kjøpte jeg på Rema 1000. Det er så klart aller best hjemmelagd, men når tiden ikke strekker til så synes jeg det er lik så greit å kjøpe det ferdig. Brødet finner dere oftest i frysedisken.

 

 

 

Så har vi en deilig maispure. Denne lagde jeg for første gang forrige lørdag, da jeg og kjæresten min skulle lage tapas for oss og mine svigerforeldre. Jeg og svigerfar ble spesielt glad i denne så vi forsynte oss godt, med god samvittighet. Denne kan lages på sikkert tusen måter, men jeg liker å sette mitt eget preg på maten jeg lager, så det å følge oppskrifter er jeg særdeles dårlig på. Den oppskriften jeg fant sa den skulle inneholde fløte. Men jeg valgte å gjør den litt sunnere med å bruke melk.

 

 

Ingredienser for 4-5 personer

4 Maiskolber (eller 2 bokser mais, ca 6 dl mais)

2 Dl lett melk (eller den du måtte ønske)

5 Ss Smør

Salt (etter smak)

Pepper (etter smak)

Paprikakrydder (kan sløyfes)

 

Fremgangsmåte

Dersom du bruker maiskolber, skjær av maisen og prøv å få de i små biter. De kommer til å sitte fast i remser, men det er ikke noe problem. Mais og melken skal kokes sammen under lokk i ett minutt. Tilsett smør og hell det gjerne over i en bolle så det kan avkjøles litt. Når det ikke ryker, kan du bruke stavmikser  eller blender, og mose det godt sammen. Tilsett krydder.

 

Dere kommer ikke til å angre. Kanskje du skal overraske en venn, kjæreste eller rett og slett deg selv med dette i kveld? Del gjerne innlegget med den du vil dele denne retten med <3

 

 

God lørdag.

 

 

#tapas #Oppskrift #mat #kos #familie #maispure #mais #sunn #Kosthold #Middag #lørdag #fest #inspirasjon #Matblogg #Blogger #Blogg #kosthold #rema1000

-Randi Annette-