Sunne hjemmelagde minipannekaker.

Hva er vel bedre enn hjemmelaget frokost som er litt annerledes enn det vanlige? Jeg synes dette er perfekt på en søndagsmorgen. Dette er en oppskrift jeg har blitt inspirert av meg selv, da jeg lagde noe lignende for godt over ett år siden. Nå har jeg gjort om litt på ingrediensene for å gjøre den sunnere, å her får dere oppskriften.

 

Ingredienser:

1 Dl bakepro (fra gymgrossisten)

1/2 Dl sammalt spelt

1 Dl havremel

1 Egg

1 Ss fiberfin (fra Funksjonellmat)

3 Dråper stevia uten smak (fra funksjonellmat)

3 Ss Sukrin (fra gymgrossisten)

1 Ts bakepulver

1/2 Ts natron

1 Dl ekstra lettmelk

 

 

 

Slik gjør du:

Bland egg, sukrin og steviadråper og hell deretter resten av ingrediensene sammen. Jeg synes selv at røren ble litt tykk, så jeg helte bitte litt melk i røren så den ble litt tynnere, men den skal fortsatt være litt tykk. Stek de på en stor panne så du får stekt tre og tre lapper / pannekaker. Stable de oppå hverandre og server med det du måtte ønske. Jeg serverte med sukkerfritt syltetøy som eplemos og blåbær. Bær er også veldig fint å bruke.

 

 

 

 

Jeg valgte å erstatte noe av melet med bakepro da det gir mer næring. Protein er viktig for ei jente som meg som trener mye. Samtidig er Sukrin uten kalorier så det er bare bra å erstatte det med vanlig sukker. Søtheten får du like vel.

 

 

 

 

 

 

 

Dryss litt kardemomme i røren da det gir det lille ekstra på smaken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva synes du? Jeg anbefaler deg å teste ut dette.

 

#Gymgrossisten #Bakepro #Stevia #Sukrin #Funksjonellmat #Sunt #Protein #inspirasjon #Mat #Frokost #Blogger #Instagram —> @Randiae

 

-Randi Annette-

Formbilder og trening.

 

Nå er det snart klart for å hive innpå litt frokost før det blir en økt med styrke igjen. Har ikke trent styrke siden tirsdag, så jeg kjenner jeg gleder meg masse. Trente litt Kubotan i går i 1,5 time så jeg har da fått rørt litt på meg. Jeg elsker å se resultater av de timene jeg legger ned i trening. Jeg ser utrollig stor forskjell bare på noen uker.

 

Dette er 7 uker senere. Så det som har skjedd er at magemusklene har kommet er til syne og jeg har blitt mindre ved hoftene.Å ja, jeg vet selv at det ikke var mye fra før, Men, det viktigste for meg er hvordan jeg føler og hvordan jeg trives best med meg selv. Kostholdet har vært (senest i går) med brus og potetgull. Spiser kjeks kan la meg få lov til å ikke trene den ene dagen. Så jeg har et balansert kosthold og er ikke på noe diett selv. Jeg bruker en del av Noka sine produkter fordi jeg er super fornøyd med at de smaker godt og de hjelper meg med å oppnå slike resultater.

 

Jeg har stor tro på det å ikke stresse, ikke sammenligne seg selv med andre og bruk energien på det man har lyst til. Det å bruke energi på å fokusere på andre er ikke noe for meg. Jeg har mine mål og jeg vill inspirere dere som trenger det.

 

Nå er jeg snart klar for trening der min instagram selvfølgelig er med.  Instagram —> @Randiae

 

#Trening #abs #mage #inspirasjon #noka #formbilder #Cashall #Randiae

 

-Randi Annette-

 

 

 

 

 

FREDAAAAAAAAG!

Denne fredagen var det ekstra godt å få “skrike” det ut. Å grunnen til det er at jeg har en lang og herlig helg i vente. Det blir godt med fri til og med mandag. Å oftest så bruker jeg å reise bort når jeg har fri og da spesielt helt til mandag, men jeg fant ut at det var best å holde seg litt i ro også. Helgen vil vel gå med på det å slappe av, trene og nyte det å gjøre minst mulig. Ofte liker jeg at det skjer noe rundt meg, men det skal bli godt å ta dagene som de kommer.

 

Jeg har ikke trent noe særlig denne uken heller så langt. Har hatt nok å holde på med. Faktisk kun en dag, men jeg skal love dere at jeg skal ta igjen det tapte.

 

Av en eller annen grunn vil ikke bloggen la meg laste opp noe bilder heller. Det var liksom ikke en del av planen. Men, det tekniske kan jeg personlig gjøre lite med. Dere som har instagram får nøye dere med å følge meg der, @Randiae.

Nå skal jeg innta et bedre måltid av Noka til frokost før det blir å dra til jobb. 

 

Jeg vil ønske dere alle en riktig god dag og ikke minst,

GOD HELG!

 

#Noka #Nokadietten #Randiae #Inspirasjon #Trening #Helg #Blogg #Sponsor #Reklame

 

-Randi Annette-

Her har dere bildene fra da jeg ble ny på håret.

 

Her er jeg rimelig klar for å få vekk det slitte håret. Sommeren har gjort fargen skikkelig stygg og ikke minst gjort håret sprøtt og tørt.

 

 

Her er ser dere hvor slitt det har vært. Jeg har vært avhengig av hårstrikk i det siste, for å si det sånn.

 

Å jeg klipte av så mye. Det var skikkelig godt. Jeg ville klippe det veldig rett av da det blir tidsnok slitt.

 

 

I dagslys ser håret mitt slik ut.

 

 

Litt dempet lys, så er det slik.

 

JEG ER SUPER FORNØYD!

Hva synes dere?

#Hår #Frisør #Hårfarging #Klipp #Randiae

 

-Randi Annette-

Jeg har blitt ny. Å jeg er så fornøyd.

Endelig var dagen her. Jeg skulle endelig få en ny farge, å det var jammen meg på tide. Har ventet på denne anledningen i over tre uker, å endelig var det min tur. Jeg har fått et hår som var svært gyldent og oransje etter sommeren, så jeg var rimelig klar for å få ta knekken på de pigmentene, for å si det sånn.

 

Jeg har tatt en del bilder, men jeg har ikke anledningen til å dele de med dere enda, da jeg har alt av utstyr som jeg trenger til det. Det ligger et bildet nå på  min instagram, @Randiae.

 

Skal legge ved før, underveis og etterbilder til dere.

 

Jeg er skikkelig fornøyd.

 

 

#NY #Hårfarge #Bliny #Inspirasjon #Frisør

 

 

-Randi Annette-

Her får du endelig oppskriften på gårsdagens kveldsmat.

 

Det ble litt sent i går, å jeg vet at jeg ikke får til å sove godt hvis jeg legger meg sulten. Å da er havregrynsgrøt et bra alternativ, men denne gang med havremel.

 

 

 

 

 

For to personer brukte jeg ca 3 dl havremel og blandet ca 5 dl vann. Det må an se an litt selv ut i fra hvor tykk man liker grøten.

 

 

 For dere som liker litt søtning, kan det være et godt alternativ med sukrin og faktisk honning. Jeg fikk for meg at det kunne smake godt, noe det også gjorde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Honningen smelter sagte, men sikkert på herligheten. Personlig liker jeg havregrynsgrøt med store gryn aller best, men det er kjekt å variere.

 

#Havre #Grøt #Havremel #Havregrynsgrøt #inspirasjon #Mat #Tips #Blogg #Fitness

 

-Randi Annette-

Med nok en styrke økt, og en ny frokost vri.

I går hadde jeg som jeg nevnte en time med en personlig trener, å jeg antok at det ble en knall hard økt. Jeg hadde lyst til å lage meg havregrynsgrøt, men det hadde jeg ikke tid til. Så da måtte jeg tenke raskt.

Med disse ingrediensene kom jeg frem til en smakfull og sunn frokost.

 

 

 

Jeg tok en neve med havregryn og la det i en liten skål.

 

 

 

 

 

Med ca 3 ss naturell yoghurt, 1 halv scoop med pulver fra NOKA milkshake, med smak av vanilje.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rør sammen og nyt.

Tips:

Dersom du ønsker en mindre fast blanding, ha i mer yoghurt. Du kan for eksempel blande yoghurt og NOKA milkshake ( med eget valg når det kommer til smak), før du blander inn havregryn. Da kjenner du om du vil ha mer av noe med tanke på smak.

 

Å ja, det ble en hard økt.Jeg vurderte kardio i dag,men kroppen trenger hvile kjenner jeg.Er så mørbanka etter 4 dager på rad med trening.Så får jeg heller gjøre litt husarbeid her hjemme før jeg skal til byen på kafe.

 

 

FREDAG!

 

Måtte bare få det ut.Ikke for det, jeg skal jobbe idag og i morgen. Kos dere mine lesere.

 

Instagram: @Randiae

#Diett #Noka #Nokadietten #Nokamilkshake #Sponset #Reklame #Frokost #Protein #PT #Inspirasjon #Trening

 

-Randi Annette-