TRENING AV OVERKROPPEN

I morgen er det to uker siden jeg opererte tåen min, en ganske så liten operajson i seg selv, men samtidig så var den relativ stor. Men jeg tror ikke det er lenge til jeg kan begynne å trene overkroppen. Så det ser jeg virkelig frem til. Jeg skal til legen i morgen for å fjerne stingene, så da skal jeg spørre om status.

 

Jeg er fortsatt avhengig av å ha foten i høyden innimellom grunnet trykket som oppstår, og sko er også veldig uaktuelt over lengre perioder. Men skal jeg trene, så kan jeg trene uten sko, men da må jeg også trene kun overkroppen.

 

Men jeg stresser absolutt ikke over det å komme meg på trening, noe jeg kjenner er utrolig godt.

 

Men ser jeg frem til det? Så klart jeg gjør.

 

Klærne er sponset av Brazfit.


Foto: Cassandra Coste

 

 

 

Pullups er en av de treningsøvelsene jeg liker, men som jeg ikke gjør så veldig ofte. Må si jeg savner det å trene, men igjen så er det godt å ikke ha dårlig samvittighet ovenfor det at jeg ikke trener. Det er jo en god grunn til å ikke gjøre det. Jeg skal ikke begynne på for fort og jeg skal være flink til å legge til rette så jeg får et bra resultat. Ellers er operasjonen bare borrtkastet energi, tid og… Smerte……

 

 

Her fikk dere også se flere bilder fra fotoshooten jeg hadde bare dager før operasjonen. For å se flere, kan dere trykke på dette blogginnlegget.

 

Lag dere en god dag.

 

-Randi Annette-

TILBAKE I TRONDHEIM – FOR EN STUND

I dag var jeg tilbake på skolebenken og det var skikkelig etterlengtet. Det var så hyggelig å se mine medstudenter igjen, og det virket som de syntes det var hyggelig å se meg igjen også. I dag var det første gang at jeg var ute å gikk med krykker og jeg greide meg fint. Det var skikkelig kaldt og surt ute, men heldigvis finnes det måter å komme seg frem på – som å bli kjørt av sin bedre halvdel, og det å ta buss.

 

Sykkelen blir nok ikke brukt på en måneds tid nå, så nå har jeg skaffet meg et månedskort for å ta bussen. Jeg får jo ikke på meg sko eller det å gå skikkelig enda. Eller, jeg får på sko til nød, men vil helst unngå å bruke det dersom jeg kan la det være.

 

Home sweet home….

 

Jeg kjenner at to uker fra leiligheten min var lenge. Når jeg kom inn her, så smilte jeg fra øret til øret. Ekstra godt var det å se hvor fint jeg hadde gjort det. Jeg visste jo at jeg kom til å greie å styre og stelle mindre når jeg kom tilbake, så det å åpne et skinnende rent kjøleskap, tenne lys og slappe av med et glass rødt

(ja, dere leste riktig. Jeg og min kjære koser oss med noe rødt i kveld…), ja, det var utrolig godt. Tomme skittentøyskurver… Ja, det er fantastisk.

 

Jeg skal få med meg forelesningene som er resten av uken, før jeg reiser til havgapet igjen å blir der noen dager. Jeg må nesten bare benytte meg av den hjelpen jeg kan få, å det får jeg ved å være sammen med noen. Også er det en fin anledning til å være der jeg aller helst vil være når jeg kan slappe av.

 

Havet er noe eget – jeg er glad i Trondheim, men jeg elsker å besøket hjemplassen min når jeg kan.

 

 

Havet – ja, det er noe eget.

 

-Randi Annette-

MY TYPE OF MAKEUP

Endelig orket jeg å dulle med dette fjeset mitt. Når jeg har vært hjemme og knapt sett folk, har jeg ikke orket å lagt så mye i sminken. Litt maskara bare for å føle meg litt bedre. Men i dag så følte jeg det var på tide. Håret ser dere jeg bare ordnet en hestehale av – det får være måte på hvor mye man skal pynte seg for seg selv på en mandag….

 

Jeg begynner sakte men sikkert å venne meg på å ikke ha pannelugg som jeg har hatt i 1,5 år. Bare å være tålmodig så den kan vokse ut…

 

Jeg har stått på badet hver dag med den foten som er operert oppå vaksen da den må være i høyden. Ellers dunker det så fælt. Men i dag slo kreativiteten inn, satte meg rett og slett på en pute med foten på en annen pute. Ikke så veldig i høyden, men jeg brukte ikke akkurat flere timer på sminken. Så det gikk kjempe fint.

 

Foten la jeg litt annerledes for bildet sin skyld. Jeg vet det er mange som hater føtter der ute…. Og som kanskje… ja, dere skjønner….

 

 

 

Det skal ikke så mye til for å føle seg litt mere fresh.

 

 

Resultat ble slik. Jeg elsker den oransje øyenskyggen min. I og med at jeg har grønne øyne, så er det perfekt. Brun, oransje, hvit, beige og rustrød. Ja, mange farger for å fremmheve. Ikke alltid jeg bruker så mange forskjellige, men det er ganske fint å bruke flere kombinasjoner dersom man legger de riktig.

 

 

 

 

Håret kunne vært finere, men la gå.

 

 

My type of makeup – to day!

#makeup #sminke #sminketips #grønneøyne #hestehalse #stil #mote #øyenskygge

-Randi Annette-

JEG GÅR SNART PÅ VEGGEN

 

I går våknet jeg å jeg oppdaget at jeg hadde fått røde prikker på armen, der narkosen ble satt feil gang nummer to. Ja, det skjedde to ganger. I natt og i dag har jeg mildt sagt holdt på å gå på veggen. Det klør og er så ufattelig vondt at dere kan nesten ikke se det for dere.

Zyrtec har jeg tatt. Og har smurt på med salve. Fungerer det?

 

Minimalt……

 

 

Jeg synes så fryktelig synd i meg selv om jeg kan få si det rett ut. Tåen jeg har operert er barnemat i forhold. Det er armen som er en pest og en plage. Akkurat nå er jeg ganske irritert. Hvorfor måtte jeg bli utsatt for dette….

 

Maks uflaks. Så skikkelig uflaks.

 

 

 

 

 

Jeg finner ikke ord……

 

I’m out!

 

-Randi Annette-

SJOKOMELK GJØR DEG FEIT

Sjokomelk som man får kjøpt ferdigblandet i butikken gjør deg feit. Om et halvt år vil den gi deg masse næring og den anbefales å drikke etter trening, fremfor en proteinshake. Nå er poteter, ris og brødmat noe man kan spise med god samvittighet, men om ett år er det farlig å spise det. Nå er lettbrus noe man kan drikke med god samvittighet, men om et halvt år er det farlig.

Skjønner dere hvor jeg vil?

 

ALARM!

 

 

Det jeg vil frem til er at det de sier er farlig å spise i dag, sier de er sunt og bra for helsen din om et halvt år. Er dere ikke enige? Det er kanskje gjort et forsøk, som da ikke kan anses som en påstand. Det må vi også huske. 

 

Vi leser oss syke og jeg er redd for at de som slettes ikke bør lese og ta dette innover seg gjør det. Små barn som nekter å spise poteter ved middagsbordet fordi de har fanget opp at potet gjør deg feit. Eller det å ikke spise etter klokken 18.00 gjør deg feit. Jeg synes det er så hårreisende at jeg greier ikke å IKKE si noe. Jeg husker jo selv da jeg var liten. Poteter var farlig. Brød gjorde oss feite, noen påstår det enda i dag. Og stekt potet på pannen var nesten døden. For det tettet alt av årer og gjorde deg feit. Det er ikke snakker så mye om er mengden og hyppigheten. Jeg husker det så godt at jeg var skeptisk til stekte poteter etter å sett noe på TV-skjermen da jeg var for ung til å forstå bedre.

 

Så hvorfor så stort hysteri? Kan vi ikke bare snakke med legen for å sjekke helsa, enn å skremme hver eneste en? Eller bare slå av hørselen når slike reklamer og dokumentarer dukker opp. Er du i tvil så snakk med legen. Det er i så fall mitt beste råd. For det kan ikke gå an å unngå det som en overvektig person bør unngå, dersom du selv har en normalvekt. Da er det helsa det går på, og vi alle er forskjellige.

 

Makan.

 

Dette innlegget ble delt for ett år siden, men jeg synes det er like aktuelt i dag.

 

#hysteri #kropp #Helse #Hysterisk #kroppspress #usunn #sunn #sjokomelk

-Randi Annette-

FINT MEN HÅPLØST

Nå er jeg på en liten visitt hos pappa. Jeg har vært innendørs over en uke nå, og jeg savner det å kan være ute. Været er skikklig fint nå, men det er jo så kaldt. Det er fint vær, men for min del er det håpløst å nyte det. Ja, jeg kan kle på meg en kjeledress og sitte ute med en kopp kaffe. Men… Det er så kronglete å komme seg frem med en fot som må være høyt og som ikke kan belastes.

 

Bahhh….. Ja, det hadde virkelig gjort seg med litt frisk luft og sol i kinnene.

 

Foto: Nandita Myre Paulsen

 

Lue har jeg også med. Ja, kanskje jeg rett og slett skal kle meg og sette meg på verandaen, så slipper jeg å gå så veldig langt og med utfordrende underlag….

 

Været er fint, og selv om det føles håpløst, ja så kanskje jeg skal prøve. Det kan vel ikke skade…

 

-Randi Annette.

ET DEILIG GRILLMÅLTID

På søndag ble jeg vertet opp med skikkelig sommermiddag – nemlig grillmat. Det var så godt, og jeg velger å sammenligne det med smaken av grillet kjøtt på Graffi. Grillmat på skikkelig kullgrill, det slår det meste. Sommeren var plutselig tilbake i noen minutter.

En smak av sommer – grillmat.

 

Ovnsbakte poteter, maispure, grillet ribbekjøtt og salat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette ble middag to dager på rad, og jeg nøt det like godt begge dagene.

 

Savner du grillmaten? Kle deg godt og grill ute en finværdag.

#Grillmat #kjøtt #matblogg #middagstips #middag #tips #inspirasjon #mat

-Randi Annette-

5 DAGER ETTER OPERASJONEN

Det har vært noen fantastiske fine dager ved sjøen de siste dagene, men det har vært kaldt. Så jeg har kun vært utendørs for å trekke frisk luft, og for å ta noen bilder. Jeg må nesten vise dere hvor fint det er her jeg er nå når jeg er sykemeldt.

 

I dag fikk jeg byttet til en mindre bandasje. Det var utrolig godt. Selv med en blå fot som var litt deformert – ja, veldig sexy….

 

Formen min er veldig bra. Kroppen tar seg fort inn igjen. I går tok jeg kun to smertestillende. Vet ikke om det sier mer om min stahet om å ikke ta smertestillende, eller om det faktisk begynner å gå mot bedringens vei. Uansett, såret har ikke blødd og det så kjempe fint ut (ikke at jeg personlig har sett det, for det ønsket jeg ikke..).

 

 

Og her ser dere utsikten jeg har hver eneste dag. Se så fint det er. Sol, sjø… Sol, ja hva mer kan man ønske seg. Bildene dere ser av sjøen og utsikten er ikke redigert. Bare så det er sagt.

 

 

 

 

 

 

Man kan få det fint, om man lærer seg å sette seg ned å kjenne etter. Tenke og – ja, sette pris på det man har.

 

 

-Randi Annette-

JEG BLIR SÅ BORTSKJEMT – SE SÅ GODT

Ikke har jeg bare funnet meg en utrolig kjekk og snill kjæreste, men han er skikkelig god til å lage mat også. Her har jeg fått servert mat som har krevd noen timer på kjøkkenet, og smaksløkene mine har virkelig vært på en reise i de siste dagene.

 

En skål med fersk pasta med grønn pesto, bacon, soltørkede tomater m.m

 

 

 

Med et hint av sursøtsaus og andre gode ingredienser ble det en ekspolosjon i munnen. Og med litt pinjekjerner ble det litt ekstra spennende.

 

 

Kanskje du kunne tenke deg hele oppskriften i sin helhet? Si ifra, så skal jeg spørre pent om jeg kan få den.

 

 

Mmmm….

 

#mat #Oppskrift #salat #pasta #pesto #sunn #inspirasjon #matblogg

 

-Randi Annette-

BILDER FRA SHOOT – SUPREME LEGGINGS

I går fikk jeg tilbake masse bilder ifra flinke fotografen som jeg var på shoot sammen med tidligere denne uken. Jeg hadde en kjempe fin opplevelse foran kameraet, så jeg ser veldig frem til å være modell for fotografen ved andre anlednigner også. Dette var fotografens aller første shoot som hadde med trening å gjøre, og jeg synes hun gjorde en veldig bra jobb.

 

Selv har jeg en del erfaring med slike fotoshoots og det er helt klart på trening jeg føler at jeg er i mitt ess. Det å stille opp i form av fashion eller andre settinger blir litt utenfor boksen for min del, men jeg har veldig lyst til å utforske andre settinger også. Jeg kunne jo ha tenkt meg å tatt litt bilder uten hestehalse og svette…. 

 

Klærne er sponset av Brazfit.


Foto: Cassandra Coste

 

 

Limited Edition Supreme Leggings for 649,-

 

Ved å bruke min rabattkode randiae20 får dere 20% rabatt og dere får alltid fri frakt.

 

 

 

 

 

Hva synes dere om settet og ikke minst bildene? Jeg gleder meg til å vise dere flere.

 

Lag dere en god dag.

 

#foto #shoot #fotoshoot #trening #treningsklær #helse #fashion #bilder #Modell #trondheim

-Randi Annette-