Jippi! Snart et nytt år.

Jeg elsker alltid å starte på et nytt år. Det er noe med det å legge alt det gamle bak seg. Ta med seg de gode minnene og erfaringer inn i det nye året. Jeg har min fjerde nyttårsaften sammen med min kjære å vi skal feire utenfor Trondheim i år. Vi har ikke noe fast tradisjon på nyttårsaften enda. Det er heller ikke noe stress. Det er litt gøy å ta det som det kommer. Vi inviterte ganske mange hjem til oss selv, men alle var opptatte med sitt. Mange reiste bort også. Det kan jeg tenke meg å gjøre en gang. Reise til utlandet å feire nyttårsaften der. Det må jeg bare få gjort en gang.

 

Snart er det bare å sette seg i Jeep’en til min kjære å cruise av gårde. 

 


(Bildet er i fra min bursdagsfeiring i år)

 

Godt nyttår!

 

#Nyttår #Nyttårsaften #Glad #Livet #Nyter #Godtnyttår

 

-Randi Annette-

Jeg kom til semifinalen i cup på Frøya!!

 

Jeg var med på fotballcup på Frøya i går. Jeg fikk brukt mine fotball skills som jeg ikke har brukt siden cupen i fjor. Jeg blir helt stiv i beina med en gang det kommer en ball i mot meg. Litt uvant kan man si. Hele dagen i går gikk med på å løpe etter ball, snakke med tidligere skolevenner og komme seg til semifinalen. Jeg la inn noen innlegg som ble til mål. Jeg fikk faktisk dunket inn ett mål selv også. Det hjalp litt på selvtilliten. 

 

Jeg er ikke god i fotball lenger. Jeg var mye flinkere for ti år siden da jeg spilte mer aktivt i friminuttene og hadde gym på skolen. Men, dette er jo bare gøy.

 

Det er den eneste treningen jeg har gjort den siste uken. Har tatt noen pullups bare, men aldri kjørt noe sett. Bare tatt 6-7 stk å ferdig med det. Har vært godt og nødvendig å slappe av. Ikke har det blitt noe festligheter heller. Noe som har vært tradisjon, men jeg har vært trøtt og sliten etter alt som har vært før jul med flytting på hjemmefronten. Å ikke minst oppussing og pakking av varer på jobb. Vært lite rom for å slappe av, så det å holde seg rolig har forsåvidt vært ganske greit det også. 

 

Det har blitt mye god mat, mye avslapping og lite forpliktelser. Vært utrolig godt. Greit å få ladet opp batteriene litt også, men det er alltid godt å komme tilbake til rutinene. Det skal bli godt å begynne på med NOKA, trening og det daglige. Mye snop og det daglig, det holder med en uke. Men, som jeg setter pris på det også.

 

Godt å skille mellom ferie og hverdag. Helg og ukedag. Det er noe jeg verdsetter høyt. Håper dere alle har hatt en fin jul så langt.
(Dette er et sponset innlegg) 

 

#Jul #Noka #Mat #Midda #Snop #Sukker #Trening #Inspirasjon #variasjon #Kos #Snop #julebakst #Bakst #Sjokolade #Nyter #Livsnyter #Kosthold #Sponset #Reklame

 

Trykk gjerne på navnet mitt under og lik siden min.

-Randi Annette-

Her får dere en smakebit på min jul.

 

Denne julen har vært meget spesiell. Det var en kjempe deilig følelse å feire den i vårt eget hjem. Jeg og min samboer hadde min pappa på besøk. Vi sto for alt i fra frokost til middag og dessert. Jeg hadde bakt rundstykker og knekkebrød, å det skal bli min tradisjon. Har faktisk ikke bakt noe julebakst, men det ser jeg var lurt. Vi er jo konstant mett uansett. Var på besøk til slekt første juledag. Da var det lunsj og kaffe til noen, å dessert og mer kaffe til noen andre. Så det har gått i mye mat og null trening. Jeg så for meg at jeg kanskje kom til å trene en liten halvtime da jeg bor rett over senteret jeg trener på, men samtidig så syntes jeg det ble litt feil fokus også. Jeg har ikke fokusert på å spise “riktig” eller stoppe når jeg har vært mett. Jeg har ikke tenkt i det hele tatt. Å det skulle jeg ønske at flere gjorde. Det er litt synd å se at folk er livredde for å legge på seg de få dagene som er. Har ikke tid til å fokusere på det å være til stede og det å nyte den gode maten. Bare ha disse kaloriene i bakhodet. Alle har sine behov og grunner. Det skjønner jeg. Men, enkelte er usunne og hyper. Det må jeg bare få si.

 

 

Knekkebrød til frokost, sjokolade og kaffe til dessert. Mandariner og kaker. Brus og mer mat. Kvelds og kaker. Brus og sjokolade. Det er jo så himla godt å spise med god samvittighet. De som sier de er feite uten å være det bare for man har spist seg god og mett å ikke trent på fire dager. Det er jo litt gøy å høre på. Jeg vet jo det er snakk om å få høre at de ikke er det. Men, det er kanskje viktig å la de forstå det selv også. Om det faktisk er slik at de tror selv de er feite. Jeg velger å være den som ikke er som alle andre. Jeg spiser det jeg vil med god samvittighet. Når hverdagen kommer kan jeg se tilbake å vite at jeg har slappet av og gjort noe helt annet enn det jeg vanligvis gjør.

 

Jeg vil ikke si at jeg var feit for en uke siden, å jeg kan ikke se noe forskjell heller etter alt jeg har spist. Hurra for å leve i nuet, å ikke det å være hyper fordi man faktisk slapper av med god mat uten å tenke på kalorier.

 

w04iMmyGiR

 

Kos dere videre i julen. Det er et helt år til neste gang.

 

#Jul #Trening #Kosthold #Kos #Hygge #Knekkebrød #bakst #Hjemmelagt #Forbilde #Forbilder #form #Iform 

 

-Randi Annette-

 

Jeg fikk det jeg ønsket til jul. Nemlig lengre hår.

 

Jeg er så heldig å ha blitt sponset av et merke som lover at håret skal vokse mye raskere enn det normalt gjør. Som frisør så vekket dette min interesse. Derfor var det veldig spennende å få bli sponset for å teste ut dette. Her ser dere på bildet under hvordan håret mitt var 14 november i år.

 

 

6 uker senere har lengden vokst. 

 

Jeg tok også med bare bh da det er lettere å se kanten bak hvor lengden er i forhold til den.
Før

Etter

Det som er positivt med produktene:

* De lukter godt

*De er drøye i bruk

*Sjampoen skummer godt

 

Det som er mindre bra med produktene:

* Balsamen gir ingen kambarhet

* Produktene egner og er ment for kun hodebunnen, men det kommer jo i lengdene da det skummer

*Produktene virker uttørkende på håret

*Håret bør kures hver gang man vasker håret (hver andre dag)

*Man bør bruke annen sjampo i lengdene, annen kur i lengdene og i grunn bruke en annen god balsam etterpå. Det må man se an selv.

 

Det er bra at den gjør det den lover, at håret vokser raskt, men man må klippe litt av det etter man er ferdig fordi tuppene blir litt sprøe. Men, bruker man ekstra gode produkter i tillegg så hjelper det på.

 

 

 

#Hairbell #Langthår #Hårvekst #Fast #Hår #Sjampo #Balsam #Reklame #Sponset #Sponsor #Harmonylife

 

-Randi Annette-

Stikker innom for å ønske dere alle en riktig god jul.

En riktig god jul ønskes til dere alle. Julen hjemme i mitt eget hjem for første gang, det er stort. Jeg skal for første gang stå for å ha alt i fra pålegg til julemat i boks. Det er stas. 

 

 

I går hadde jeg besøk av et av mine søskenbarn. Hun hjalp meg med pynting av juletreet. Hadde bare kuler så var redd det kom til å bli for lite, men jeg synes det akkurat passe.



En god kos for et gjennomført arbeid.

 

Nå skal jeg fortsette å se askepott før jeg setter frem julebakst og litt sjokolade. Håper dere alle får en riktig fin jul. 

 

#Juletre #Pynt #Fådetfint #Interiør #Julestemning #Jul #Familie

 

-Randi Annette-

Lenge lever barnet i meg.

 

Her om dagen var jeg i mitt barnslige humør, igjen. En utfordring er noe jeg gjerne tar i mot, men det er ikke alltid at jeg er like modig.

 

 

Jeg fikk en utfordring i fra en følger om å stå på hodet inntil en vegg, men jeg turte ikke å prøve. Men, jeg begynte heller på en mykere måte. Nemlig i sofaen. Jeg kunne tross alt ramlet utenfor, men jeg tok risikoen.


Å med en arm i et sekund. Det ble litt vanskeligere å holde balansen på et mykt underlag. 
Men, jeg gjorde det i så fall.

God lillejulaften til dere alle mine lesere. Håper dere alle husker å puste godt med magen i dette rushet.

 

 

#Lillejulaften #Jul #Utfordring #gymnastikk #oppned #Betterbodies

 

-Randi Annette-

 

Hjemmelaget knekkebrød er noe av det beste jeg vet. Her får dere en smakebit.

Til frokost til julaften har jeg lyst til å friste med både hjemmelaget knekkebrød, ferske rundstykker og julebrød. Tenkte jeg måtte teste ut en annen variant enn hva jeg har brukt tidligere. Jeg har mye igjen av Cocosaså jeg hadde lyst til å bruke det som en ingrediens i bakingen min.

 

Ingredienser

2 Dl linfrø

2 Dl solsikkekjerner

2 Dl gresskarkjerner

2 Dl sesamfrø

1 Ts salt 

3 Egg ( er eggene små, velg 4)

2 Ss Cocosa


 

 

Slik gjør du

Hell alt av frø og salt i en bakebolle. Rør sammen at det blir godt blandet. I en annen skål har du i eggene og cocosa. Jeg hadde min Cocosa i kjøleskapet fra før av, så satte den på benken en stund før jeg begynte slik at den ble mykere. Den bør være myk som smør før du starter med dette. Rør egg og Cocosa lett sammen og hell over frøene. Bland det godt sammen. Bruk en stekeplate med bakepapir og fordel massen jevnt over. Pass på så det ikke blir for tykt og heller ikke for tynt og hullete. Bruk en pizzaskjærer for å lag ruter i den størrelsen du ønsker. Settes midt i ovnen på 160 grader i ca. 30 minutter. Avkjøl på rist og oppbevar i tett boks.

 












Hva sier dere? Jeg er super fornøyd. Det blir nok å steke et brett til i kveld.

 

Fortell hva dere synes.

 

#Knekkebrød #Oppskrift #Bakst #bake #Hjemmelagd #Cocosa #Xlife #Gymgrossisten #Sunt #Brød #Baking #Mat

 

-Randi Annette-

Trening og god mat er en fin kombinasjon.

En god start på dagen er å sitte med en  kopp kaffe og spise en god frokost. Er så utrolig godt å slappe av i denne sofaen, dere aner ikke.

 


 

Et godt måltid av NOKA før jeg skulle trene. Bruker ofte å spise et slikt måltid før jeg trener. Uavhengig om det er trening på morgenen eller kvelden. Tenkte å dele med dere hva jeg trente på dagens trening.

Knebøy (6 x 3)

Skråbenk (10 x 3)

Mageøvelser (10 x 3)

Militærpress (8 x 3)

Pullups (7,5,5)

Sistnevnte finner dere video av på min instagram, @Randiae

 


Egg og rundstykker etter trening var skikkelig godt. Om litt blir det baking av knekkebrød og middag.

Har du trent i dag?

(Dette er et sponset innlegg)

#Trening #Knebøy #Squats #Workout #Noka #Nokadietten #Diett #Sponset #Reklame #Egg #Proteiner #Easyfit #Pullups #Chins #karitraa #Betterbodies #Xlife #Gymgrossisten

 

-Randi Annette-

Dagens middagstips der laks står på menyen.

 

Tenkte jeg skulle inspirere dere litt i dag med et lite middagtips. Mange av dere har kanskje ikke tid til å tenke på hva dere skal ha til middag oppi stresset med innkjøp av gaver og det som må være på plass til julaften. Så da tenkte jeg at jeg skulle inspirere dere litt her på bloggen.

Laks er noe jeg synes er veldig godt, men det er noe jeg spiser alt for lite. Torsk for eksempel er noe jeg spiser mye av da jeg bruker å fiske selv når jeg er på besøk der jeg kommer fra. Laks er noe jeg kjøper på butikken. Men, det å kjøpe annen fisk enn det har aldri skjedd og det kommer nok mest sannsynlig aldri til å skje heller. Bortskjemt tror jeg det heter.

 

Uansett, laks kan man gjøre mye med når det kommer til tilberedning, men i en travel hverdag er det enkle ofte det beste. Jeg stekte laksen med Cocosa og stekte skiver av sjampinjong i tillegg. Mer om Cocosa finner dere ved å trykke her. Den stekte laksen kan spises slik den er med en frisk salat.




Eller enda bedre, i pitabrød med masse god rømme. Jeg velger den lettere varianten. Oftest velger jeg kesam, men jeg ble nedstemt. Det er jo godt med rømme også. Ekstra lett er den også. Da er det greit å ha på litt ekstra. Jeg er svak for rømme når det kommer til fisk. Det er en skikkelig god ingrediens som passer perfekt til laks.

 

Hvilken fiskerett er din favoritt?

#Fisk #Cocosa #Sunt #Sunn #Sunnkost #Sunnmat #Laks #Gymgrossisten #Salat #Pitabrød #Brød #Næring #Næringsrikt #Inspirere #Inspirasjon

 

(Trykk på navnet mitt, og lik siden min)

-Randi Annette-

En bedre kveld skal man lete lenge etter.

Etter en fin dag på jobb var jeg en kjapp tur innom en butikk for å kjøpe den siste julegaven. Da jeg kom hjem ventet et koselig besøk av ei god venninne og hennes sønn på 4 år, Tonje og William. Det var utrolig morsomt. William telte alle trappetrinnene på vei opp i leiligheten min i fra garasjen. Han kunne fortelle meg at det var 38 trappetrinn. Så da vet jeg det.

 

Middagsgjester fikk jeg litt senere. Da lagde vi en god gryte med svin å serverte med poteter og salat. Å de hadde med en fin innflyttingsgave. Nemlig en julestjerne. Den jeg har i fra før har jeg hatt i en uke nå å 50% av den blomsten er borte. Jeg tror jeg har vannet den litt for mye. Så da får jeg testet meg selv litt til.

 

 

Middagsgjestene denne gang var mine to bestevenner, Dan og Linda. De hadde selvfølgelig med seg min hjerteknuser, Mikael. Mitt kjæreste fadderbarn. For en sjarmør.

 

Det er få ord som kan beskrive hvor glad jeg er i denne lille sjarmøren. Han spiser på tærne sine, han sikler og han ler. Tenk at dette gjør han så skjønn. He he, det er jo bare søtt. Han var her for første gang i dag. Å jeg gleder meg allerede til neste besøk.
Nå skal jeg slappe av litt før det blir leggetid. Deilig å nyte det å slappe av. Dette var etterlengtet.

 

#Baby #Fadder #Fadderbarn #Besøk #Førjulstid #Jul #Julebesøk #Juletid #Kos #Middag #Gjester #Forberedelser #Blogger #Interiør

(Trykk på navnet mitt under)

-Randi Annette-