BABYFOTOGRAFERING – I FARGER

Nå kjente jeg et stort savn av lille Nora, så da passet det fint med å blogge litt om akkurat henne. Hun er så himla god og jeg er så stolt over å være fadderen hennes. Også må jeg bare få nevne hennes storebror Mikael, som jeg også er fadder til. Jeg kjenner det er disse to jeg gleder mest til å se når jeg kommer til Trondheim. 

 

Jeg viste dere bilder av henne som jeg tok i sort hvitt tidligere, men for dere som ikke har sett de, kan finne de her.

 

Se noe så nusselig. 

 

 

 

 

Her er klærne som hun fikk av meg. De er litt store enda, men hun har i så fall noe vokse i.

 

 

 

 

Gleder meg til å se henne i disse klærne. Selv om jeg håper hun kan være litt baby enda en stund.

 

 

Jeg tror bildet her taler for seg jeg. 

 

Babyfotografering kan være krevende. Spesielt dersom de er våkne. Men på det siste bildet her så sov hun så søtt og godt. Faktisk bare tre dager gammel.

 

Jeg vet ikke hvor lenge det er til jeg reiser tilbake til Trondheim, men jeg gleder meg enormt mye å hilse på Nora og Mikael.

Luringen min, Mikael. For ett år siden. Han har bursdag om bare få dager, og da blir han hele tre år gammel. Tiden flyr.

 

Elsker dere <3

 

-Randi Annette-

 

 

UTENDØRS STYRKETRENING – OG BILDER SOM GIKK GALT.

Nå kommer det noen bilder på bloggen som ikke gikk helt etter planen, men jeg synes det er litt gøy å vise begge sider. Altså, de gangene øvelsene jeg vil teste ut ikke helt går som planlagt. Slik som det ble i går. 

 

Jeg og en venninne møttes for å sette oss på det høyeste punktet på øya, som da ikke er så høyt. Men er det topptur, så er det topptur. Vi slo oss ned for å ta en øl og se utover mot havet. Og i og med at jeg hadde på meg treningsklær, tok vi like så greit noen bilder, der jeg tok noen øvelser. Jeg har lagt ut en treningvideo der jeg kombinerer to ulike måter å ta pushups på, så vil du bli inspirert, sjekk ut min Instagram, @randiae.

 

Sponset innlegg

 

 

Step ups. En fin øvelse for lår og vår bedre bakdel.

 

 

 

 

Dips. Det er en morsom øvelse. Den er kjekk på den måten at den tar godt uansett om man gjør øvelsen lettere ved å ha for eksempel bøyde knær. Det handler da om å ha et godt tempo, og ikke minst kjøre på med mange reps.

 

 

Jeg liker når det brenner, og det gjør det fort av denne.

 

Også var det apekatten i meg som kom frem da. Dette er slettes ikke noe pullups stativ, og det er heller ikke mulighet til å holde et fast og godt grep. Men jeg prøvde. Jeg vet nemlig at det er bare en måte å finne ut av om ting går, og det er ved å prøve. Det gikk kjempe bra, faktisk.

 

 

 

Også gikk det galt. Jeg hadde sett for meg noe i hodet mitt, ja dette blir bra. Faild!

 

Det endte opp med latterkrampe, så klart. Og en mindre deilig hodebunnsmassasje. Men jeg fikk opp stemningen, og Hanne måtte selv prøve. Hun skjønte dette var vondt og vanskelig.

 

Jeg slenger på et bildet fra tidligere, der jeg faktisk fikk det til. Bedre med et annet underlag, det er det ingen tvil om.

 

 

-Randi Annette-

I’M ALIVE

Jeg tenkte at det kanskje passet seg med et blogginnlegg igjen nå etter å ha vært stille siden fredag. Jeg tenkte jeg kanskje hadde vært såpass at jeg skrev at jeg kom til å være stille her på bloggen i helgen, men det ser jeg nå at jeg ikke skrev noe om. Jeg var på festival og droppet å ta med både kamera og data i og med at jeg kom til å være opptatt hele helgen.

 

Jeg må bare få si at jeg har hatt en uforglemmelig helg. Jeg bestemte meg på torsdag for å bli med da jeg fikk spørmål om å være med på festival på Hitra. Der booket jeg meg rom på ei brygge med tre andre. Og jeg møtte utrolig kjekke folk som jeg sent vil glemme. Jeg har humret for meg selv siden i går og jeg kommer nok til å smile lenge de neste dagene.

 

Tiden før studiestart skal jeg fortsette å nyte. Jeg har det så ufattelig bra og jeg kunne rett og slett ikke hatt det bedre.

 

Det har kanskje blitt mye festing de siste helgene, ja, siden midten av juni når jeg tenker meg om. Men det har vært noe hver helg. Bursdager, jentekvelder og festivaler. Og når jeg har hatt muligheten til å deltatt, så ser jeg ikke noe grunn til å si nei bare for å si nei. Jeg er ei jente som setter minst like stor pris på filmkvelder og god mat, der jeg kan starte dagen etter med en treningsøkt. Men nå som det er sommer og jeg har venner som vil være med meg, så er det bare fint å være sosial.

 

Jeg blir nok tidsnok mer asosial om fire ukers tid, når jeg begynner å studere markedsføringsledelse. Nå skal jeg slappe av litt på sofaen med serie før jeg må finne sengen. Jeg skal nemlig være med pappa på sjøen i morgen tidlig. Det vil da si 06.00.

 

Ha en fantastisk flott kveld videre.

 

-Randi Annette-

 

JA TIL MARKEDSFØRINGSLEDELSE PÅ BI TRONDHEIM

For omtrent to måneder siden begynte tvilen i meg å komme. Jeg hadde en magefølelse på at markedsføringsledelse var mer passende for min interesse og hva jeg vil gjøre videre, så jeg tok kontakt med en rådgiver på BI her i Trondheim. Det ble mer og mer klart for meg at denne linjen var det jeg vil studere, og ikke økonomi og administrasjon. 

 

Nå kom jeg inn i Molde, men jeg valgte å følge magefølelsen og signerte for å studere på Handelshøyskolen BI her i Trondheim. Hadde jeg kommet inn i Trondheim på linjen som jeg kom inn på i Molde, ville valget mitt falt på BI uansett. Jeg tenker at det er viktig å studere noe man virkelig liker og interesserer seg for. Jeg hadde ikke sett hva BI hadde å tilby fordi jeg hadde utelukket BI fordi det kostet såpass mye. Men når jeg fant noe jeg interesserer meg for, så betaler jeg gledelig de pengene det koster for å oppnå min drøm om å få en bachelor.

 


 

 

Den store bonusen er at jeg kan bo hjemme i min egen leilighet, jeg har jobben min og jeg har venner rundt meg. Ferien min ville nå ha gått ut på å reist til Molde på desperat jakt etter plass å bo, og kanskje til og med en liten jobb ved siden av. Så nå slipper jeg det.

 

Så nå har jeg det som plommen i egget. I dag går jeg ut i ferie og skal på festival. Det ble skikkelig spontant og bestemt i går, men jeg er ikke så vanskelig å be når det er snakk om å være sosial. Og det blir nok et kjør uten like i august med fadderuke/ fadderrullan som varer i x-antall dager. Men det er en opplevelse jeg ikke ville vært foruten.

 

Nå skal jeg jobbe noen timer før jeg setter meg i en bil som tar meg videre til festival. Det blir meget bra.

 

Ha en fin dag og ei god helg.

 

-Randi Annette-

JEG KOM INN PÅ HANDELSHØYSKOLEN I MOLDE

Da er ventetiden over og i går så jeg at jeg kom inn på høyskolen i Molde. Mitt førstevalg var Trondheim, men det var Molde som var mitt andrevalg. Og det var Molde som ville ønske meg velkommen, noe jeg også ventet. Jeg har ikke sjekket snittet som var for å komme inn hverken her i Trondheim eller i Molde, men magefølelsen sa alltid at det kom til å bli Molde, noe som også skulle vise seg å stemme.

 

Jeg har vel luftet det såvidt her på bloggen at jeg har tenkt på å studere videre, selv om jeg har lagt tre år bak meg med generell studiekompetanse, så er jeg fortsatt klar for å gi jernet. Jeg har en leder i magen som jeg må bli bedre kjent med, og da er dette den eneste veien å gå.

 

 

 

Til tross for at jeg har blitt kontaktet av to ulike bedrifter for under ett år siden, der jeg fikk tilbud om daglig leder stilling, velger jeg å få en utdannelse på det feltet. Det er jo utrolig hyggelig å ha et så fint ryktet på seg tenker jeg, at folk vil ha meg til å drive en frisørsalong. Men, i og med at jeg trivdes godt der jeg var som frisør takket jeg nei. Også hadde jeg samtidig litt lyst til å ta en annen utdannelse, som nå blir virkelighet.

 

Men selv om jeg kom inn i Molde på økonomi og administrasjon, så tok jeg et annet valg for tre uker siden bare. Om hvilket valg det var, skal jeg fortelle dere om omtrent ti timer, for nå må jeg sove.

 God natt.

 

-Randi Annette-

NÅR DET STÅR HELT STILLE

Dette var dagen da jeg ikke skulle få til noe som helst. Med bloggen da, vel og merke. Ikke finner jeg bilder og ikke finner jeg ordene. Da er det lite å gjøre på en blogg i grunn. Men i og med at jeg nå har litt skrivesperre, så kanskje dere kan hjelpe meg litt på veien?

 


 

 

Hva med å stille spørsmål som dere lurer på? Det kan være hva som helst. For eksempel ulike tema dere vil jeg skal skrive om, eller rett og slett bilder dere vil se mer av. Jeg har nå tatt noen interiørbilder og treningsbilder, men kanskje dere har noen andre ønsker? Jeg vet bare at nå er tiden inne for en liten spørsmålsrunde.

 

Også må jeg få tatt noen bilder da. Det er det ingen tvil om. Jeg har den siste tiden tatt mer bilder av andre enn meg selv, men nå som jeg snart tar ferie, kan jeg kanskje få knipset noen bilder.

 

En blogg uten innhold og flotte bilder er liksom ikke noe poeng. Takker på forhånd. Håper dere greier å gi meg litt inspirasjon og motivasjon. Lag dere en god dag. Det er da dagen blir god.

 

-Randi Annette-

MASSE BILDER FRA FOTOSHOOT

Plutselig var det tirsdag og en ny dag med nye muligheter. Jeg synes dagene går så utrolig fort, at jeg greier knapt å følge med. Men jeg har så mye fint i sikte, så jeg er i grunn bare glad for at dagene går. Det tyder i så fall på at det skjer litt i hverdagen min.

 

Jeg tenkte å vise dere noen bilder som jeg ikke har vist før. Jeg var på denne fotoshooten i januar tror jeg, så det er en stund siden. Ett av bildene her har blitt postet før, men her får dere se flere.

 

Inneholder sponsede lenker.

 

 

Train Insane Camo Tank Top. 
Før pris: 299,- Nå pris: 209,-

 

 

 

 

Energy & Power Diamond Lime Tights​
Før pris: 599,- Nå pris: 419,-

 

Min rabattkode, randiae20 gir 20% på alle varer i nettbutikken, også på de varene som allerede er redusert. Alltid fri frakt.

 

Fotografen er SIlje Bullgård.

 

Spreke farger er viktig for å prestere godt på trening. I så fall så vil jeg anbefale dere treningsklær som føles behagelig. Man skal glede seg til å trene. Ikke grue seg. Så vil du få en bedre treningsøkt neste gang, bruk farger. Jeg er overbevist om at det hjelper. Det er jo slik ellers i hverdagen også. Har man fine klær på, så føler man seg mye bedre. Er dere ikke enige?

 

Direkte link til nettsiden finner dere til venstre øverst på bloggen, eller trykk her.

 

Ha en fin dag.

 

#treningsklær #rabattkode #foto #fotoshoot #photo #photoshoot #modell #trening #fitness #Helse #sunn #inspirasjon #Motivasjon #trondheim

-Randi Annette-

MIN LEILIGHET – VELKOMMEN INN

I går delte jeg dette blogginnlegget der jeg viste dere mitt nye klesskap med kun treningsklær. Det. ble jeg så fornøyd med. Men ikke nok med det, jeg tørket støv og pakket vekk ting som har stått frem. Nå var tiden kommet, der jeg ville fornye. Og det ble jeg skikkelig fornøyd med. Grønt gjorde seg skikkelig bra her i min grå/hvite leilighet.

 

Den sorte puten har jeg vurdert å kaste mange ganger. Den har jeg hatt i ni år. Men den er nå her enda.

 

Det mangler helt klart noe på veggen. men jeg må bare finne finne ut hva jeg vil ha. Et maleri eller noe lys av noe slag. Levende lys på veggen hadde kanskje gjort seg. Kom gjerne med forslag.

 

Sofaen er gigantisk og utrolig deilig å ligge i. Jeg hadde et mål når jeg kjøpte sofa. Den skulle være god å ligge/sitte i, og besøket skulle føle at de kunne slappe av når de var her. Og ingen har klaget enda.

 

Jeg er så glad for at jeg har denne leiligheten. Min leilighet. Det er en herlig følelse. Hva synes dere om stilen? Grønt er undervurdert. Det har jeg funnet ut.

 

 

#interiør #stil #Hjem #Mitthjem #mote #trend #fashion #møbler #tekstil #juli #sommer #fornyelse #trondheim

-Randi Annette-
 

NÅR GUTTA MASER

Når har det gått en god stund – faktisk en veldig god stund siden jeg har trent kampsport aktivt. Litt slag og spark har det blitt på en sekk, men jeg har ikke trent aktivt med kampsport siden april i fjor. Jeg har fått både telefoner og meldinger ifra noen av guttene jeg har trent med noen år, om at jeg må komme meg tilbake.

 

Senest i natt da jeg snek meg innpå en som jeg har trent med noen år. Han fikk noen slag i magen, men heldigvis så han det var meg før han ga ifra seg en karamell. Det har tatt seg ut. Jeg hadde vel kanskje fortjent det. He-he. Det var liksom min måte å si hei på.

 

En gang fighter – alltid en fighter.

 

Å ikke nok med det, men jeg fant frem draktene mine og så på utstyret som lå der. Jeg savner det skikkelig. Og i og med at jeg hadde et klesskap til overs, gjorde jeg hele skapet til et rent treningsskap. Treningsklær og utstyr i ett og samme skap. Da følte jeg meg nesten litt sporty.

 

Brunt belte – enn så lenge.

 

 

 

 

 

 

 

Et slikt innlegg har jeg vel aldri delt, men det var utrolig godt og morsomt å lage et slikt skap. Det er perfekt for meg som trener såpass mye. Nå er det i orden og soverommet mitt er så himla fint nå. Kan nesten ikke vente til å legge meg i sengen med et smil. Dette var skikkelig deilig.

 

Jeg har også endret litt på stuen. Jeg holdt vel på i tre timer i dag med å rydde i boden, stuen og soverommet. Så kanskje jeg legger ut noen bilder på bloggen i morgen. Vi får se.

 

Nå får jeg straks besøk og skal slappe av resten av kvelden. Kos dere videre.

 

-Randi Annette-

 

GOD STEMNING

Jeg har koset meg så utrolig mye at jeg må nesten benytte anledningen til å skryte litt. I det jeg slo opp øynene, kjente jeg at jeg var skikkelig trøtt. 7,5 time med søvn ble tydeligvis akkurat litt for lite. Hodet lå så alt for godt plantet ned i puten, og resten av kroppen ville ikke gi slipp på dynen. Men så sta som jeg er, så var det bare å komme seg opp etter noen minutter.

 

Etter en god styrkeøkt dro jeg hjem for å lage litt frokost. Jeg lagde like så greit noen kokte egg og salat for lunsj i dag. Og toppet det hele med en deilig smoothie med frosne blåbær, appelsinjuice og frossen spinat. Jeg skulle gjerne ha tilsatt litt fersk ingefær, men det hadde jeg ikke. Men godt blir det nok uansett.

 

 

 

Klokken har akkurat passert 10.00, og jeg har fått gjort unna en god del allerede. Det er så himla godt å komme hjem ifra jobb og slippe å stresse med noe som helst. Som for eksempel middag. For jeg er så heldig å ha blitt invitert vekk på middag i kveld. Det blir kjempe koselig. Så får vi se hva kvelden bringer.

 

God lørdag.

 

-Randi Annette-