Jeg hater deg.

Det er fint lite jeg hater. Men, det er virkelig noe som får meg i dårlig humør og det er denne forferdelige kulden som er ute nå. Jeg fryser så sykt mye og jeg blir så sliten av det. Anspent med skuldrene opp til ørene. Men, jeg har kjøpt meg en ny genser, som dere kan se på bildet under. Litt høy hals og langermet. Perfekt nå kjenner jeg. Selv om jeg aller helst har lyst til å gå i superundertøy og joggeklær hele dagen.

 

For det er digg, nemlig. 

 Jeg lengter etter sommeren jeg. Det å kjenne på den gode varme sola og gå i lettere klær. Og ikke minst få litt farge på kroppen. Jeg er jo så blek at jeg nesten er blå. Okei, ikke helt sant, men jeg kunne ha spandert på meg noen minutter i solarium.  Jeg orker bare ikke  å gjøre det. Pluss at jeg er litt skeptisk.

Er du en person som liker vinter? Eller er du som meg, som bare går å venter på vår og sommer? En ting er i så fall sikkert, og det er at det er lettere å komme seg opp av sengen og på trening med litt lysere og varmere dager. Jeg kom meg på trening i dag, men det satt langt inne.

 

Husk å pakk dere godt inn nå i kulden og nyt dagen.

 

#VInter #Kulde #Kaldt #Januar #2016 #Fit #Fitness #squat #Blog #Trening #Helse

-Randi Annette-

 

 

4 kommentarer
    1. Jeg liker ikke kulde jeg heller. Kunne gjerne hoppa direkte til mai nå. Får vondt i hele kroppen når det er så kaldt. Grusomt. Gleder meg til sommer og varme. Fryser meg gjennom vinteren jeg også.

    2. Eva Veronika: Ja. Man blir jo så fprt syk også da. Jeg er sår i halsen på grunn av at jeg går å fryser hele tiden. Det er begrenset hvor mye man orker å kle på seg. I så fall på jobb 🙂

    3. Jeg må innrømme at jeg lenger etter både vår og sommer. Det er så mye triveligere med sol og varme. Og folk som titter ut av sine vinterhuler og smiler mot hverandre 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg