Blåmandag.

 

Når dagen føles så rar og merkelig fordi du ikke helt henger med på hvor langt vi har kommet. Kalenderen viser februar, det er en ting. Men at det var mandag allerede, det føltes kjempe rart. Jeg hadde søndag i går, og den har jeg i grunn en følelse av i dag også. Jeg startet dagen med en god frokost og vasking av kjøkken, ja, generelt leiligheten min. Jeg får nemlig meglere på besøk på onsdag som skal ta takst av leiligheten min. 

 

Jeg har i utgangspunktet fri ifra jobb i dag, men jeg tok uansett turen innom da jeg hadde fått noen kunder på lista. Jeg stakk også innom jobb noen timer før jeg startet, noe som da sier at jeg trives utrolig godt på jobb. Hvem drar to timer før man starter liksom? Jeg.

 

Blåmandag – ikke en så tung dag akkurat, bare så merkelig å kjenne på en søndagsfølelse…. Det kaller jeg blåmandag.

 

Nå skal jeg snart brette opp ermene og starte på jobb. Hva har dere gjort så langt i dag da? 

 

-Randi Annette-

 

4 kommentarer
    1. Fin er i iallfall 🙂 Blåmandager har jeg litt for ofte, haha. Sliter litt med å få den entusiasmen mange har for mandager. Jeg er liksom mer et lørdagsmenneske, haha!

    2. DAGSVERMER.NO: Sant. Mandager kan være fikset. Har man noe å se fram til i uken som kommer, har man kanskje mer gnist når uken begynner. Lørdag er en digg dag 😀 Søndag – enda bedre ;D

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg