Fuck it – Jeg gjør det.

Klokken har passert halv ti, og jeg sitter nå å vurderer fram og tilbake på om jeg skal trene i morgen tidlig, eller sove. Jeg hadde alarmen på klokken åtte i dag, fordi jeg hadde et mål om å trene. Men, det ble ikke noe av. Utrolig nok. Og nå som jeg har et tonn av lekser å gjøre, pluss en prøve nå på fredag, så er jeg faktisk nødt til å trene før jobb. Etter jobb er jeg bare nødt til å sitte med studiene, så skal jeg få trent og hente energi, så må det faktisk skje tidlig. Veldig tidlig.

 

Hva har jeg å tape på å stå opp for å trene klokken 06.00? Søvn. Fuck it – Jeg gjør det.

 

Jeg holder på å sovne nå liksom. Jeg vet ikke om jeg skal skylle på Alexander Kielland som ikke har noveller som fenger meg, eller om det rett og slett er jeg som er trøtt av menneskelige grunner. Uansett, jeg har bestemt meg. Nå skal jeg legge meg for å sove, og alarmen skal settes på 05.30. Så får jeg sørge for at treningsøkta blir verdt det å stå opp så tidlig.

 

Dere får gjerne legge meg i kategorien, “sprø”, men jeg hadde aller helst sett at dere satte meg under kategorien, “inspirasjon og treningsglede”

 

 

Ønsker dere en fantastisk god natt.

 

-Randi Annette-

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg