DETTE SIER DU IKKE UNDER MIN TRENINGSØKT

Jeg har kanskje litt mer respekt for en personlig trener enn hva jeg har ovenfor en venn. Og la meg forklare meg. Det å være med en personlig trener er i en situasjon man forventer å få tilbakemeldinger både før, underveis og etter en treningsøkt. Men jeg merker med meg selv at det å skal ha en samtale under de tunge settene, eller det å få spørsmål om ting som ikke har noe med KOM IGJEN, DU KLARER EN TIL, så må det nesten spares til vektene er lagt vekk. 

 

Nå høres jeg sikkert skikkelig sær ut, men dersom jeg skal ha en samtale under mine sett, så får jeg ikke til å telle hvor mange reps jeg tar, og jeg har garantert ikke på tunge nok vekter dersom jeg skulle greie å prate samtidig. Dette er ikke noe jeg har opplevd nå i det siste, men jeg kom over et blogginnlegg som jeg skrev for ett år siden, der jeg tok opp det samme temaet. Og jeg må si jeg står for det samme ett år etter. 

 

Klærne er sponset av Brazfit. Rabattkode randiae15 gir 15% avslag på hele nettbutikken. Link her.

 

Nå har jeg hittil trent to ganger denne uka og før det var det over en uke siden sist. Jeg skjønner ikke helt hva det er, men jeg opplever at jeg har blitt sterkere i øvelser jeg har slitt med tidligere. Jeg skjønner ikke hva som gjør det for det kan i så fall ikke være kostholdet. Med mindre kjeks og sjokolade er bra med tanke på progresjon da….

 

Men jeg skal vel ikke klage på at kroppen fungerer bra. Tvert i mot. 

 

Hvordan er du på trening? Liker du å snakke om vær og vind i det du ligger under benkpressen eller i det du skal ta dype knebøy? Fortell meg gjerne om din historie og synspunkter på dette. Ha en fortsatt fin kveld.

 

-Randi Annette-

12 kommentarer

Siste innlegg