100% vellykket!

Det er så utrolig koselig å tenke på hvor godt jeg trives med tilværelsen som bonusmor, og ikke minst her jeg bor. Etter å ha levd over halve livet i Trondheim, så er det ganske rart å tenke på hvor godt jeg trives her på Frøya. Trondheim versus Frøya er helt klart veldig ulikt på den ene siden, men på den andre siden så gjør de ikke så mye annet her på Frøya. Og med tre friske og flotte barn føler jeg meg komplett. Så valget mitt om å gi slipp på bylivet, flytte og satse 100% på kjærligheten gjør at jeg kan si at valget var 100% vellykket.

 

 

Jeg har omsider begynt å kommet mer og mer på plass i huset som vi tok over i juni, men det gjenstår en god del rydding enda. Det ender vel opp med at jeg må klipe igjen øynene og kaste. Kan liksom ikke ta vare på alt. Noe selges og gis bort, men det er ikke vits i å sette vekk esker med søppel. Helt ærlig, dersom alt som er på boden hadde forsvunnet, så hadde jeg ikke savnet noe. Og det sier jo litt.

 

 

 

 

Jeg ønsker ikke å fremstå slik at jeg har et perfekt liv og at alt er perfekt, for det er det jo ikke. Selv om jeg føler at jeg ikke kunne hatt det bedre. Ønsket mitt og målet mitt er å tenke positivt. Det jeg ikke får gjort noe med gir jeg ikke energi. Det har jeg gjort så alt for ofte, til ingen nytte. Jeg fokuserer heller på at jeg har en 100% stilling, jeg får oppleve det å vokse sammen med tre skjønne barn som jeg ser på som mine, og som jeg er ubeskrivelig glad i. Og ikke minst min kjæreste. Så hvorfor klage da, tenker jeg.

 

Nå skal bonusmor lage middag til barna og min bedre halvdel før jeg tar fatt på ryddingen.

 

Lag dere en god lørdag.

 

-Randi Annette-

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg