I går hadde jeg tidenes opplevelse. 2,5 time med spa, ene og alene. Jeg skal innrømme at tanken på at det kom til å bli kjedelig å sitte i badstuen og boblebadet alene slo meg. Men om jeg trengte det, var det ingen tvil om. Jeg holdt riktig nok på å sovne i badstuen, og jeg var veldig glad for at jeg var alene så jeg fikk slappet av. Det å prate gjør jeg hele dagen på jobb, så det var godt å ha det stille rundt meg.

 

Deretter ble det fotpleie og etter det nakke og rygg massasje. Nå sitter jeg med babyføtter, en nakke som føles ut som den kan snurres helt rundt. Helt fantastisk. Nå tenker jeg hvor kjekt det er å ønske seg gavekort på spa. Det kommer jeg aldri på. Kanskje jeg ser et større behov for noe annet enn det å bli dullet med. Ikke vet jeg.

 

 

 

 

Grunnen til at jeg ikke kommer på å gjøre det i Trondheim er nok fordi det koster en god del. Også blir det bare ikke prioritert. I utlandet er jeg flinkere til å komme på å gjøre slike ting. Men nå har jeg riktig nok vært student i snart seks år også. Før det var jeg kjempeflink. Da var det ansiktspleie og fotpleie 3-4 ganger i året.

Jeg tenker som så at man kan spare mye på en måned ved å droppe å dra på byen, unngå unødvenige kjøp. Da er det jo plutsleig penger til overs. Det er bare å bli mer bevisst.

 

Dette var noe jeg virkelig trengte nå. Etter hvert semester burde studenter unne seg slike ting.

 

Liker du spa og det å ta vare på din egen velvære i en hektisk hverdag? Jeg anbefaler det virkelig. Ikke sett deg selv sist, men heller først når du ser en gylden mulighet. Du kommer ikke til å angre.

 

.Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg