Hårtips for å oppnå fylde og volum :)

 

Hårtips for å oppnå maksimalt med volum og fylde i ditt hår

Volum serien i KMS er kjempe bra. Jeg selv har i bunn og grunn ikke noe problem med å få volum i mitt hår, men jeg er jo her for deg.
Det veldig mange kunder sier til meg er at de ikke bruker balsam fordi håret blir så flatt. Kur?? Hvertfall ikke!!
Det de aller fleste ikke vet er at alt av resultat er avhengig av hvordan du starter. Altså vil det du starter med i dusjen avgjøre hvordan resultat du får.

Min anbefaling er å vaske håret to ganger med ADD VOLUME Sjampo fra KMS som gir en tråhet i håret. Med dette mener jeg at håret oppleves fast og ikke tungt i det hele tatt. Noen foretrekker å ikke bruke balsam fordi de er redde for at håret skal kollapse. Til de som frykter dette har KMS en spraybalsam som ikke skal skylles ut. Men aller helst for å oppnå fuktighet og et mer glansfullt hår, vil jeg anbefale dere å kure håret med en god fuktighetskur. For eksempel denne.


For de som ønsker litt mer fasthet i håret vil jeg anbefale dem å bruke KMS ADD VOLUME balsam som ikke tynger. Det er en gele-konsistens som ikke oppleves som en balsam du har vært i nærheten av.
Er du som meg som liker å kjenne den myke følelsen og kambarheten, er KMS MOIST REPAIR balsam et supert alternativ.Stylingtips, KMS ROOT LIFT som haes i vått hår, men sprayes rett i bunn der du ønsker å oppnå løft og volum. For å oppnå resultat er du avhengi av en hårføner når innholdet i produktet aktiveres først ved varme.

Når håret er blitt tørt kan du bruke en hårspray om du har litt lengde, eller en hårvoks. Eller for all del, begge deler.
Min favoritt som jeg også vet er mange av deres også, HAIR PLAY fra KMS, DRY WAX. Det er en voks i sprayform. Da får du fordelt produktet jevnt og du slipper kliss av hårvoksen i hendene etter på. Det er så utrolig kjekt. Inneholder 0 glans, er et matt produkt som gir volum og fylde.

På bildene nedenfor ser dere resultatet mitt etter å brukt sjampo og balsam av ADD VOLUME og styling ROOT LIFT og DRY WAX fra KMS. Hva synes dere?
Litt overdrivelse til høyre der skader ikke 😉
-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg