KAMPSPORT

Da var hverdagen tilbake og jobben kaller. Da jeg kom på jobb over påske, trodde jeg det var en rolig start og ikke så masse kunder, men der tok jeg feil. Det var bare å finne frem saksa og kammen å sette i gang å jobbe. Å det skal ikke jeg klage over. Det var så godt å komme i gang igjen og det er jo når man han vært lenge borte i fra hverdagen at man kjenner hva man har savnet og ikke. Mitt poeng her, er det å klippe hår, jobbe med mennesker og jobbe i et serviceyrket, helt perfekt for meg. Det var skikkelig gøy å klippe hår igjen og treffe på kundene mine. Jeg har jo ukjente kunder også, men mange faste kunder som har gått fast til meg helt siden jeg var lærling. Det er kjempe hyggelig.

Jeg kan også nevne for dere som er ute etter en klipp og kanskje litt farge at vi har noen helt geniale tilbud.
Etter å ha vært å klippet seg o.l, får man med seg et rabattkort på 25% som man kan bruke på klipp neste gang man kommer. Om man kommer innen 3 mnd da. Hver mandag har vi 20% på klipp og striping ( må utføre begge behandlingene) og tirsdager er det 20% på farge. Så vet dere det 😉

                                                 Bilder som er tatt gjennom jobb for 3 år til bake

Å er man ekstra heldig å er i familie med meg, så får man hele 70% på alle behandlinger. Så for min søster som vil ta permanent for å få litt bølger i håret, (ikke krus eller afro, så det er sagt) så blir det ikke snakk om  tusenlapper, men få hundrelapper.

Som nevnt tidligere så er jeg ei jente som er svært aktiv innen trening, å jeg har gledet meg skikkelig til å begynne på igjen med blodslit. Men, jeg har blitt forkjøla. HURRA!!! NOT!
Så denne uka blir nok rolig den også. 2 uker uten trening, det lover ikke bra. En ting er å holde kroppen i form, men igjen, musklene forsvinner. Iiiiiikkje bra!

Håper dere alle får en strålende dag, så ber vi om at jeg blir frisk og kan begynne på med jujitsu snart igjen. Det klør i fingrene etter å få gi i fra seg litt juling 😉

                                                       Kickboksing. Deilig med brannsår.
                                

            Ble trent av en som har vunnet mesterskap 24 år på rad. Synes han burde gjøre en innsats …

 

                Bilder fra treningsleir i Frankrike, Mai 2011. Nok så sliten, men deilig er det

Ikke lenge til jeg drar til Frankrike for en større treningsleir. 24 Mai 2012. Det gledes 🙂

Ha en strålende dag.

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg