På søndag ble det vist kalkunmiddag. For å gjøre historien kortes mulig, så oppdaget jeg at kontakten til fryseren hadde blitt tatt ut og erstattet med en annen. Altså, alt i fryseren var tint, men kalkunen var halvfrossen. Derfor måtte alt av fisk som var der kastes, men kalkunen ble berget.
Så da måtte det bli kalkunmiddag på søndag. Ikke MEG i mot altså 😉
Da ble det satt i gang. kokkelering av en 5kg kalkun på Randi Annette’s kjøkken.
Startet med å ta ut posen med alt av.. ja.. gørr?! Mange velger å bruke det som er i posen, men jeg tok bare i bruk beinet og la det i formen med kalkunen.
Smurte kalkunen inn med smør og olje. Drysset på med salt og pepper. Helte vann i bunnen og skjærte opp løkk og hvitløk.
Da var kalkunen ferdig. Hjemmelagde fløtegratinerte poteter var det Jørgen som sto for i dag. De ble kjempe gode!!