Noen kg fra eller til. Ja, det er noe kjipe greier, men lever man ikke bare en gang da? :)

Sommer!!!

 

 

Jeg begynner å kjenne på at jeg faktisk har sommerferie nå. Jeg har hatt en uke ferie, men har liksom ikke helt kjent på det. Har jo vært i Sverige, Steinkjer, Frøya og nå Mausund, men jeg tror det har noe med at jeg har reist mye. Var i Sverige fra torsdag – mandag, Steinkjer fra mandag – tirsdag. En natt i Trondheim og så videre til Frøya onsdag og hjem til Mausund i dag, Fredag.

 

 

Hmm.. Kanskje ikke så rart at jeg ikke har kjent så mye på avslapping og ferie?!

 

 

 

Okei, jeg har gått en tur på vekta å fått litt sjokk. 2,5kg OPP, men noen dager etter var det 1,5 kg ned igjen. HAha, sånn er det å være i Sverige der smågodt og brus er farlig billig 😉

Men det er vell slik at man skal veie seg når man står opp og ikke med masse klær etter å spist noen tonn med is og sjokolade?! 😉

 

 

Samme kan det være. Det eksisterer ikke noe vekt i mitt hus. Jeg er bare opptatt av at jeg ikke skal gå opp i bukse str så når de begynner å bli trange så skal jeg inn i de igjen. Kjøper ikke større og nye bukser. Det blir jo å be om mere kg på kroppen.

Har lovet meg selv at jeg skal gå noen turer og kanskje jogge. Men får se. Jeg stresser ikke. Kanskje jeg bare må venne meg til å sitte i ro. Det er jo slik det blir dagene og ukene etter operasjonen jeg skal ta i Juli.

 

Jeg blir vell å blogge litt for å ha noe å gjøre. Så er det noe du vil høre mere om som jeg har blogget om tidligere så er det bare å si i fra.

 

God sommer

 

 

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg