Drømmejobben i boks ;-)

 

Nå gjelder det å gjøre en bra jobb. Jeg har fått drømmejobben. Jeg har jobbet hardt om å vise hva jeg er god til og hva jeg vil.
Den store drømmen som tenåring var å blir frisør, flytte hjem etter endt læretid og få barn.
Nå må jeg bare le. 


Jeg ble innkalt på 2 intervju hos min nåværende arbeidsplass og fikk jobben.
Den drømmen om å starte egen salong ble virkende skummel og tøff. Det å flytte hjem der jeg kom fra, var lite aktuelt med tanke på erfaringene og kursene jeg fikk der jeg jobbet.
Etter hvert fikk jeg ansvar for rekvisita, så bestilling av varer, tegnekurs med lærlinger, fagligleder og deltok på masse kurs, så dagliglederkurs i Oslo. Der var det mange søkere, jeg fikk og grep muligheten. Søkte på dagliglederstilling og nå fikk jeg den.


Jeg er en person som liker at det skjer ting rundt meg. Jeg er ung og er nødt til å gripe mulighetene jeg får og må tørre å feile.
Det er alltid et “must” for meg å ha nye mål. Da er det lettere å vokse og lettere å ha noe å se frem til og jobbe opp i mot.

Jeg viste at det var lurt å ha to svennebrev, dame og herre- svennebrev. Derfor bestemte jeg meg for å ta det siste svennebrevet også.

Nå føler jeg at alle brikkene er på plass, men det er nå jeg skal legge mitt nye puslespill i en større grad, som dagligleder.
Jeg kan nesten ikke vente 😉


Hva er din drømmejobb?


-Randi Annette-
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg