Digg, diggere, diggest

 Jeg må bare prøve og det er slik man lærer.

Tidligere blogget jeg om kjøttkakene jeg lagde, men i går prøvde jeg noe helt annet.

Her er det kabonadedeig som er brukt og alt ble gjort på sparket.

 

Forskjellen på karbonadedeig og kjøttdeig er mye, men kjøttdeigen har i alle fall 14% fett og karbonadedeigen maksimalt 6% fett.

Mye mere kjøtt og mere mat for pengene er det også.


 


 

 

Ser det godt ut eller?

Disse ble det laget en del av slik at jeg kunne ta med meg på jobb i dag også. Greit med litt ekstra påfyll når man skal stå på jobb i flere timer og samtidig trene en hard styrke økt før jobb.


Noen må desverre ty til de andre karbonadene. Men, jeg var snill å varmet de opp da.

 

 

 

 

Mine hjemmelagde ser vell bedre ut, eller?


Her kommer,

 Ingrediensene:

1 Pk karbonadedeig

1/2 Rødløk

1/5 paprika

1 Ss potetmel

1 Egg

salt, pepper, hvitløkspulver og tandoori masala (krydder)


Slik gjør du det:

Ha alle ingrediensene i en bolle og krydre etter ønske. Ikke vær for redd for å krydre. Er du den som liker å måle og liker å være mere nøyaktig, ta 1 ts av hver krydder, sett bort i fra salt. Det holder med en klype.


Om ønskelig kan du raspe litt ingefær og eventuelt presse litt lime for å få mere smak.


For å få den litt sunnere, kan du prøve uten potetmel og kun bruke eggeviten. Det fører da til at den vil bli mindre fast, men det er lov å prøve seg. Evt ha i 1 Ss med fiberfin.


Prøv deg litt frem. Det er som er så gøy med å lage mat. Man kan jo bare bli bedre.


 

 

-Randi Annette-

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg