Jeg brukte litt annet enn hva man kanskje ville brukt i en slik kake. Men det er lov. Jeg leste litt om denne kaken, men jeg ville prøve noe annet.
Ingredienser:
2 Ss Mandelmel
1 Egg
30 Gr cappuccino protein
4 dråper stevia med sjokoladesmak
1 Ss sukrin
2 Ts kakaopulver
1 Ts bakepulver
0,5 Dl vann
Tips:
Om ønskelig: Hakk mandler, bruk kaffe fremfor vann, sjokolade protein pulver fremfor cappuccino. Eller ha i mere kakao pulver og mere sukrin for å få en søtere smak.
Siden det tar bare 6 minutter å lage denne kaka, så har man tid til å feile og prøve seg frem.
Fremgangsmåte:
Bland alt i en bolle og pisk sammen. Ha i en ildfast form og legg plastfolie over og la den stå i mikrobølgeovn på maks i 40 sekunder.
Done!
-Randi Annette-
4 kommentarer
Mmm, det er så godt! Har laget samme, bare jeg brukte et annet proteinpulver 🙂
Marianne Monsen: Hvilket da? 🙂 Jeg tror den smaker bedre med sjokolade enn cappuccino 🙂
Jeg brukte sjokolade 😛 Ja, jeg har bare prøvd med sjokolade, så vet ikke hvordan det er med cappucino, men hadde ikke sett for meg å prøve det 😛 Var det noe du ville anbefalt liksom? Jeg har cappucino proteinpulver, men det bruker jeg bare i proteinkaffe 😛
Marianne Monsen: Samme her, jeg bruker det i kaffen før jeg drar på trening om jeg trener fra morgenen. Jeg tror ikke man skal prøve så mye som 30 gram cappuccino pulver hvis man er skeptisk. Evt kan du blande 15 gr av hver, eller bare ta 10 gr cappuccino pulver. For jeg tror 30 gram var vell mye for min smak 😉