Ingredienser: 50 gr Mellange, 2 1/2 dl Tine Ekstra Lett melk, 2 stk egg,1,5 dl havre mel, 1,5 dl grov spelt mel, 2 ts bakepulver, 1 Ss sukrin og salt (salt kan sløyfes).
Slik utfører du dette med glans: Smelt smør og hell i melken. Visp inn eggene.
Bland melet, bakepulver, sukrin og evt salt, i en bolle. Hell i væsken mens du rører.
La røren svelle på benken i ca 10 minutter for å få de luftige. Om du bruker en øse, så er en toppet øse en grei str.
Når de har svellet opp litt og begynt å boble, (se bilde nr 2 nedenifra), kan du vende dem.
Legg de ferdige pannekakene oppå hverandre med en annen tallerken over for å holde de varme.
Pålegg som kan brukes er ost, sukrin, syltetøy uten sukker eller sirup om ønskelig.
Nyt.
-Randi Annette-
4 kommentarer
takk for tipset =)
Marte: Bare hyggelig 🙂 Det kommer mere 🙂
Tusen takk 🙂 vi erstattet melet med fint mel og erstattet sukrin med sukker 🙂 men kanskje 1 Ss salt er litt mye ?
Nikoline: Det er bra du har prøvd det ut 🙂 Jeg personlig synes det høres alt for mye ut. Prøv neste gang med ingen ting eller bare en lite klype salt 🙂