Sunn mat, slik planlegger du bedre og slik sparer du penger!

Jeg har virkelig kommet i en flott rutine som passer meg bra. Det gjør at jeg sparer penger, spiser sunnere og spiser ikke for mye.

Man bør spise fisk i så fall 3 ganger i uken, ellers er svin, kylling og karbonadedeig gode og sunne alternativer for resten av ukedagene. Tilbehør som kokte grønnsaker kan være gullerot, brokkoli, sukkererter og grønne erter.

 

Det jeg har gjort er å fokusere på hva som er bra for meg å spise og der etter tenke ut hvor mye jeg trenger for ca 2 uker.

 

Her er hva jeg har kommet frem til.

 

Store fiskekaker med ca 70% fisk (noe som er bra) og ellers lite salt og annet tilsetningsstoffer.

For meg så er 1 og 1/2 fiskekake en middag. Så kommer tilbehøret som kokt brokkoli, for eksempel.

 

 

Laksefilleter uten bein og skinn. 2 filleter til middag de dagene jeg trener hardt og evt 2 økter.

 

Her er det 16 middager. Dvs, for kun meg i 2 uker. 

Dette ble for meg 16 kr pr middag. Så kommer tilbehør. Så ja, det blir ikke mange kr pr middag dette 🙂

 

Hva synes du om dette? Det å planlegge, fryse ned i porsjoner er noe av det lureste du kan gjøre.

 

Alt i fra det å steke lunsjkaker av karbonadedeig og fryse i porsjoner. Bare å ta opp fra frysen og stikk på jobben eller skolen.

 

Det fungerer som fjell for meg i så fall 🙂

Lykke til.

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg