Gratinerte rundstykker med løk og karbonadedei av svin. MÅ PRØVES!

400g Karbonadedeig av svin eller det du måtte ønske, er nok til ca 7 halve rundstykker. Middag for 2-3 stk.

 

 

Du trenger grove rundstykker, hvitost, kabonadedeig, rødløk eller den løken du liker best og pizza krydder.

Slik gjør du: 

Sett ovnen på 200 grader. Del rundstykkene i to, ta ut innmaten og legg de delte rundstykkene på et stekebrett med bakepapir.

Stek kjøttet og tilsett ca en halv løk som hakkes opp først. Bland også deretter inn innmaten fra rundstykkene og krydre litt med pizzakrydder.

Stekes på midterste rille til osten er smeltet. Ca 7-10 miutter.

 

NYT!

 

Server med frisk salat.

 

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg