Innbakt ytrefillet av svin. Dette er utrolig godt.3 kommentarerPosted on 14.02.2013 kl. 09:41 Legg 3 skiver av spekeskinken på en fjøl og legg filleten oppå og kle den igjen med spekeskinke.Stekes så i ovnen i en ildfast form i ca 20 minutter på 220 grader. Nytes. -Randi Annette-3 kommentarer
Dette er kjempe godt! Jeg pleier også å lage et snitt i fileeten, og fylle den med smøreost, som f.eks tine sin med urter, hvitløk eller krydder 🙂 Reply
Dette er kjempe godt! Jeg pleier også å lage et snitt i fileeten, og fylle den med smøreost, som f.eks tine sin med urter, hvitløk eller krydder 🙂
bakekona: Oi, så herlig 🙂 Det hørtes kjempe godt ut. Det må prøves 🙂 Tusen takk for tipset 🙂
åh,naaam:)