Dagens styrke økt der jeg trente rygg, med en liten skuffelse. Men, henger ikke med hodet av den grunn.

Tross alt at jeg oppdaget først da jeg kom på trening hvor elendeig form jeg faktsik var, så trente jeg like vell.

Var på tidenes BESTE jujitsu trening i går og tok meg helt ut, som vanlig. Jeg har ikke trent på en uke pga sykdom, så da ble jeg skikkelig ivrig og skulle presse meg skikkelig.

 

Ellers har jeg vært stolt av meg selv at jeg har fått en rekord på PULL UPS, hele 5 stk. Jeeeej! Det er jeg fornøyd med. Hvorfor spør du kanskje, som tar flere 😉 Men jeg har gått i fra det å ikke klare en til å klare 5 stk, så jeg er fornøyd. Å det skal sies at jeg setter opp egne styrkeprogrammer og jeg klarte først 1, så 3, så 4 og så 5. Å det etter å ha trent programmet mitt 4 ganger.

Men i dag var formen rett og slett grusom. Jeg var super slapp, snørrete og super trøtt. Sta som jeg er så dro jeg å trente. Holdt på å gi meg etter 15 minutter fordi jeg var helt slått ut. Men, jeg holdt ut i 30 minutter. Bedre enn ingen.

 

Siden jeg skal til syden en uke, så nøt jeg et kvarter i solarium etter treningen. Det var utrolig godt. Har tenkt å pakket med meg joggesko at jeg får løpt litt.

 

Etter treningen som ble litt annet enn forventet, var det bare å lage ei enkel fiskebensflette og komme seg av gårde på jobb.

 

Elsker fletter. Enkelt å lage og det ser helt greit ut også.

 


 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg