En nydelig og frisk dessert. Jeg lover dere. Den BESTE sommer desserten.

Jeg har vært en flink pike å lekt meg med maten igjen. Joda, du leste riktig. Vi har alle fått høre at vi ikke skal leke med maten, men hvordan bli god og trygg på kjøkkenet dersom man ikke kan prøve og feile?

Dette trenger du av ingredienser:

1/2 beger med jordbær

1 hel mango

 

 

Slik gjør du:

Skyll jordbærene godt, fjern den grønne “stilken” og del hver bær i 4 biter. Skjær mangoen i biter og naturligvis fjern skallet.

 


 

Så finner du frem en liten skål der du presser en halv appelsin over. Da blir det litt fruktkjøtt, samtidig en frisk smak av en fersk appelsin. Liker du ikke fruktkjøtt, bruk litt appelsinjuice.

Klem deretter ca 2 ss sitronsaft av en halv sitron og bland dette sammen med appelsinjuicen.

Fordel litt jordbær og litt mango i to ulike skåler (dersom det er for 2 stk. Jeg synes det var en grei porsjon for 2 stk) og hell litt appelsin/ sitron- saft over. Søtt og surt = DIGG!!

Virker dette litt for sunt ut?

Ikke nøl med å ha litt kremtopp og sjokoladesaus på toppen 🙂

 

-Randi Annette-

2 kommentarer
    1. Iselin Renée: Smakene sammen er så fantastisk at man ikke kjenner helt hva man hvilke ingredienser som finnes her. Prøv det gjerne og gi meg tilbakemelding 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg