Slik får du en deilig baktpotet med noe ekstra digg tilbehør.

Ingredienser for bakt potet:

Store poteter, ca 1 per pers. Bokskinke, lett rømme, mais, bacon, svin i strimler, smør og hvitløksbåter.

 

Så gjør du som følger:

Sett ovnen på 220 grader.

Finn store poteter og skjær et kryss i de, smør de med olje og krydre med salt og pepper.

Deretter setter du potetene i en ildfastform og har aluminiumsfolie over. Sett potetene på en rist og la de stå i midterste rille  til potetene er myke. Ca 30-40 minutter.

 

Da du venter på potetene kan du steke svine strimler og bacon. Skjær også bogskinken i strimer. De trenger du ikke å steke,men gjerne varm de lett i pannen med kjøttet om ønskelig.

Hvitløkssmør:

Som smør kan du brukke for eksempel Bremykt. Du trenger ca 6 Ss med smør og 3 stk hvitløksfedd.

Press feddene eller hakk dem opp i biter og bland de i smøret. Smak til med evt mere smør eller mere hvitløk.

 

Så er det bare å forsyne seg.

Det er så godt at du aner det ikke. Ikke undervurder dette før du har prøvd det.

 

 

 

NAM 😀

 

 

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg