Baconsnurret kamskjell med en deilig gulrotpure.

 

 

 

 

 

Dette er for 2 personer.

Ingredienser ,gulrotpure: 4 små gulerøtter, olivenolje, salt og pepper

Fremgangsmåte: Skrell og gutt gulrøtter i biter. Ha bitene i en kasserolle og dekk med kokt vann slik at de er akkurat dekt. (Varm vannet i en vannkoker så blir det effektivt).
Når de er fordampet og møre, kjører du alt til en glatt pure’ i en blender/ stavmikser.
Tilsett olivenolje og smak pureen til med salt og litt pepper. Viktig at du holder pureen varm,

 

Kamskjell, Fremgangsmåte:  Krydre kamskjellene med spisskummen og rull  dem i bacon (kan sløyfes) eller om ønskelig, spekeskinke. Alt skal være dekt.

Benytt en varm og god stekepanne uten olje eller smør, å stek kamskjellene i ca 1 minutt på hver side. Med bacon varmet jeg de litt lengre. Baconet hadde jeg i biter rundt, så de falt fort av, så med remser er det nok bedre.

 

Finn frem dype skåler fordel pureen. Legg deretter 2 og 2 kamskjell i pureen og hell litt olje over til slutt.

Du aner ikke. Dette smakte DIGG!

 

Følg meg gjerne på Randiae på instagram 🙂

Nyt

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg