En leser ville ha tips til styrke øvelser. Å her kommer de :-)

Hvordan stramme opp bakside og innside lår og rompa? Spurte hun. Jeg er jo frisør og ikke noe PT , men jeg liker å trene. Så i stede for å fremstå som bedrevitende om noe jeg ikke har utdannelse til eller nok ærfaring med, så kommer det heller noen tips til hva jeg ville gjort dersom jeg selv tenkte å stramme opp disse områdene på kroppen.

 

Man kan ikke si at man skal ta bort fettet rundt magen eller bli tynnere på lårene. Man må tenke at man blir slankere jevnt over, men man kan trene og bli sterere for eksempel ved å trene enkelte muskelgrupper.

Jeg tror på noe som har fungert veldig bra for meg, å det er å kombinere styrke og kondisjon. Jeg gikk alltid rett bort å trente styrke før, å gadd derfor ikke å løpe etter endt styrke trening. Ofte fordi jeg synes det er kjedelig og jeg har oftest kjørt meg så hardt at jeg ikke orker tanken på å løpe.

Så derfor starter jeg alltid med det jeg synes er kjipest og helt klart kjedelig, å det er cardio. Enten om det er elipsen, tredemølla, sykkel eller roing. Det er bare sånn det er, men jeg gjør det fordi jeg vet at jeg må for å oppnå det resultatet jeg ønsker.

 

Ulike øvelser som dette ville jeg ha gjort:

Squat flips, squats med manualer, side lunge, high knee runs, single leg deadlift, sumo squat, (der knærne peker utover med manualer i hendene som henger i mellom føttene),side lunge med rotasjon( gjerne med en manual). Hip-thrust er også en favoritt der jeg bruker vektstang med vektskiver. For nybegynnere kan det holde med vektstang på 20 kg.

Løping, elipsemaskin og spinning kan også være greit.

Det finnes hundrevis av måter å trene på. Man kan gjøre ulike øvelser med TRX også. 

 

Har du kanskje noen forslag? 🙂

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg