Mye har skjedd på kort tid, å her kommer en smakebit.

Jeg har vært igjennom tykt og tynt den siste perioden. Alt i fra flytting, til jobb og reise. Det er godt å begynne på med en nye uke og ikke minst at hver dag gir nye muligheter. Denne perioden skal jeg lære mye om meg selv som person. Både når det kommer til det å fungere i hverdagen med mye tanker og mye press.

Det er samtidig veldig interessant å se hvor tøff man er når man skal være profesjonell og når man skal være et godt forbildet, Verden går ikke under, selv om det ser ut til at alt bare raser sammen.

Det er viktig å se fremover, å være sterk, men samtidig det å tørre å være sårbar.

Jeg er nå i en situasjon som ikke er “værre” enn at jeg plutselig bor alene etter å ha vært samboer i over 2 år, men det er en overgang. Det hadde nok vært værre om det var fordi det tok slutt, men det er bare for en periode.

 

 

Jeg er blek og mindre fjong enn hva jeg vanligvis er. Jeg ser ikke noe glede i det å lage god kveldsmat som jeg kanskje hadde dersom vi var to som skulle spise.

Å jeg som ELSKER det å lage mat.

 

Jeg vet at dette er bare nå og kun nå i en periode. Men, jeg må la meg selv akseptere at jeg nå ikke ser min kjære på 1 mnd. Kan ikke holde han, kysse han eller klemme han. Ikke tulle dagen lang som vi alltid gjorde. Vi er beste venner, vi er kjærester som kan det å ha det gøy som venner også. Jeg setter så stor pris på han for den han er. Å jeg gleder meg over det han nå skal oppleve.

 

Det er som jeg har nevnt tidligere lett for andre å si at dette går bra og det er “bare” å tenke sånn og gjøre sånn. Jeg husker selv hva jeg har sagt til mine venner som er i min situasjon. Jeg ser nå at jeg trodde jeg forsto hvordan det var. Jeg kjenner det er tøft å vite at jeg ikke ser han når jeg står opp i morgen. Jeg får ikke noe sms om hva vi kal finne på utpå kvelden. Ikke planlegge middagen sammen. Vi kan ikke slenge oss i sofaen å spille kort, se tv og spise is og fjase som små ny forelsket par som vi er etter over 2 år som et par.

 

Nei, det tar vi siden. For den tid kommer. Utrolig digg å kjenne på hvor sterk denne kjærligheten er. Det er nå man virkelig kjenner hva virkelig kjærlighet er. Selv om det er ufattelig trist og tungt, så kjenner jeg at jeg mener det virkelig.

 

Så for deg som er i et forhold og vurderer å være igjen pga din kjære, ikke gjør det. Dra. Dra å gjør det du vil selv om du har en kjæreste. Det er kun nå du kan og har muligheten. Tiden dere “mister” får dere igjen. Det er bedre å gjøre det nå enn å la seg lure og starte å stifte familie. Så finner dere det ut senere at forholdet ikke var så sterkt like vell. Da kan man se seg tilbake å tenke så “dom” man var. Jeg vet ikke om jeg har klart å reist i fra min kjære, men jeg er glad han er sterkere enn meg å får dette til. For jeg unner han kun det beste, å dette er det beste for han nå.

 

Jeg har mistet mamma for alltid. Jeg tenker mye på dette. Sammenligner dette. Min  kjære lever og er fortsatt min kjæreste. Mamma er død og kommer aldri tilbake, noen sinne.

Jeg har kommet meg igjennom det og blitt voksen og sterk av det. Så jeg skal ikke la meg vippe av pinnen, for jeg er svært målbevist og vet hva jeg vil her i livet.

Dette er dag 1, så vi får se hva jeg føler og tenker om en uke eller 3. Uansett, utrolig godt å kan dele dette med dere som føler meg og mitt liv.

 

Ønsker dere alle en god natt og lykke til dersom du selv er i samme situasjon 🙂

 

Selv skal jeg trene i morgen og få mye energi og komme godt i gang med det jeg elsker å gjøre.
TRENING, jeg ELSKER deg!!

 

 

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg