Nå er det full kokkelering på G.

Her snakker vi om å være effektiv dere. Frokost og lunsj på en gang. Samtidig også kvelds mat.

Svinestrimler med avokado og masse krydder. Veldig godt, spør du meg.

Å havregrøt til frokost, som alltid.

Her er det en annen variant. Med sopp, mais og grønn paprika på speltlompe. Utrolig godt det også. Det er i grunn bare å ta det man har i kjøleskapet så blir det en flott gryte.

 

I går lagde jeg med kjøttkaker av kun karbonadedeig, masse krydder og 1 egg. Det skal man kanskje ikke kalle kjøttkaker,men det får gå som det selv om ikke alle ingrediensene er på plass.
Da woket jeg også brokkoli og pinjekjerner. Det blir dagens middag før jeg skal trene jujitsu og grapling.

 

Hamstret inn middager i går så jeg gleder meg til å sette i gang med å mikse sammen noe og fryse ned i porsjoner. Det er så utrolig greit å ha slikt ferdig i fryseren.

 

Spesiellt for ei aktiv jente som meg 😉

 

Ha en flotters dag da dere ::)

 

-Randi Annette- 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg