Lei den triste og tørre kyllingen? Prøv dette

Protein er en av de viktigste byggesteinene i kroppen vår.

Vi trenger selvsagt litt av alt, men kylling kan man bli lei av dersom man kun spiser stekt kylling som er alt for tørr.

 

Jeg bruker å variere med å bruke kylling fillet i salater, i marinade som da kan være appelsinsaft med hvitløk og andre godsaker. Eller steke den hel med hvitløksfedd.

Den blir super saftig å god. Stekes på middels til sterk varme i stekepanne til filleten er igjennomstekt. Server gjerne med grønnsaker.

 

NYT 😉

 

-Randi Annette-.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg