Planlegging er tingen. Se hva det innebærer når det kommer til kokkelering.

 

Kabonadedeig med hermermetiske tomater med chilli.For den som liker det litt sterkt. Skader ikke å spise chilli dersom du ønsker å øke forbrenningen heller.

Jeg stekte også litt grønnsaker, men ikke helt ferdig. Da blir dette perfekt da det kommer i pannen de siste minuttene etter å ha vært fryst ned.

Pizzafyll til venstre. Det var fordi jeg skulle lage meg en pizza, men siden jeg klarte å tulle med deigen å glemme diverste, så ble den ikke så stor som jeg hadde ventet. Jo, jeg husket gjær, men den var i søndagsmodus så den ville ikke blåse seg opp noe særlig,.

Ost, det er en fin ting. det hadde jeg heller ikke kjøpt inn.  Så, da ble det en stakkarslig pizza da. Flaks jeg ikke hadde invitert noen på pizza 😉

Det er en grøv pizzabunn med spelt mel og andre godsaker.

Den smakte veldig godt. Alle har vell lært at man ikke skal dømme noen etter utseende? 😉

 

Dette fryses så ned i porsjoner.Lykke til 🙂

 

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg