Trening i Ålborg der det kom noen overraskelser.

Jeg var i Ålborg på lang helg på besøk til kjæresten min. Å jeg som elsker å trene, måtte teste ut et senter da jeg hadde den muligheten.

Jeg har styrt unna enkelte øvelser her hjemme fordi jeg trener alene stort sett alltid. Det er når det kommer til styrke trening at jeg ønsker å bli enda bedre teknisk og ikke minst sterkere.

Så da benyttet jeg meg av øvelser som benkpress, knebøy og strake markløft. Jeg har ikke trent dette selv fordi jeg har vært redd for å må rope om hjelp. Haha, hører mange slike historier om det å ligge å ta benkpress. HELP?!

 

Det er noe med den tryggheten av å ha noen der. Hvis ikke gir man seg før man egentlig vet at man trenger og man tør ikke å legge på så mye som 5 kg ekstra for å risikere å knekke sammen. Eller, jeg gjør i så fall ikke det.

 

Uansett så var jeg mye sterkere enn jeg trodde. Men, jeg vet jeg ikke kommer til å få noe særlig økning da jeg trener alene, så det er super kjipt.

 

Knebøy har jeg tidligere trodd at jeg klarte 40 kg og 5 reps, men det viste seg at jeg løftet over min egen vekt. Så der løftet jeg 60 kg med 5 reps. Da fikk jeg sjokk. Det er så irriterende å vite at jeg starter med å klare 60 kg, så hvor mye kan jeg ha muligheten til å løfte hvis jeg trener det ofte, tenker jeg,

 

Skulle prøvd mere når jeg enda hadde sjansen, men, det får bli en annen gang 🙂

 

 

Har vært en lang reise i dag. Jeg har vært våken siden kl 04.15,  å mellom landet i Amsterdan. Så nå er klokken snart 21, så får legge meg om en times tid tenker jeg.

Uansett, ha en flott kveld videre 🙂

 

-Randi Annette-

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg