Trening X 2. ELSKER det. Variasjon og inspirasjon til kosthold.

Startet dagen i går med en kopp kaffe med proteinpulver med smak av sjokolade før jeg skulle trene i 50 minutter før jobb.

Varmet opp med å gå fort i 5 minutter og jogget i godt tempo i 2 minutter, 15 sekunder pause osv på mølla. Det hele tok meg 15 minutter. Jeg elsker å trene styrke så det er nok derfor at jeg bruker  minst tid på kardio, men igjen så trener jeg fast annen hver uke tøffere intervaller på lengre tid.

Så over til styrke treningen. Skulle hatt mye mere tid da jeg rakk bare 3 øvelser, men det var greit. Skulle jo trene på kvelden igjen også. Trente markløft, knebøy og hiptrust.

Jeg var så bekymret for at jeg trener alene og ikke fikk til å trene knebøy. Jeg strammet et belte rundt magen jeg, å kjente at jeg fikk god støtte i ryggen. Så det skal bli fremgang selv om jeg må trene alene. Så det så. Det gikk jo kjempe fint og fikk løftet like mye som da jeg hadde to menn på 2 meter på sidene for å passe på meg.

 

Så litt mat rett etterpå. Kornblanding med biola. Jummy.

Greit med ferdig pakket matbokser. Det anbefaler jeg alle å gjøre.

Eplene er mellom måltidet og resten er middagen som jeg må spise på jobb, karbonadedeig med digg krydder mix, kokt brokkoli og kokt makaroni med 1 ts olivenolje.

 

Lunsjen besto av 1 bar med smak av eple og spaghetti bolognese fra Noka.

Spaghettien var himmelsk god. Utrolig greit i det kalde været som har kommet. 

Etter treningen ble det restene av middagen jeg ikke rakk å spise tom før treningen, samt proteinshake. Avsluttet med en god milkshake fra Noka med sjokoladesmak.

Gleder meg til å få begynne med å lage mat i bokser igjen. Begynner å krympe godt i fryseren.

 

Ha en flotters dag. Nå skal jeg stille å trene 30 minutter kardio og 30 minutter styrke. Slik går dagene. Å jeg elsker det.

 

-Randi Annette-

 

4 kommentarer
  1. Er det ikke sånne “sikringer” på sidene på det knebøystativet? Så hvis man ikke kommer opp igjen kan man bare senke stanga og krype under…;) Det har jeg gjort noen ganger…litt pinlig men pytt 😉 Da trenger jeg ingen til å spotte ihvertfall:)

  2. treningoglykke: Hmm. Ikke tenkt over det. Jeg står egentlig litt utpå gulvetnog ikke i sativet, om du skjønner. Men, det finnes jo statov med stang man bare kan henkte stangen på dersom det blir for ille. Da blir det vell lettere igjen. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg