Julegøy med masse kanel og sunnere sukker, nemlig sukrin.

Risengrynsgrøt er noe jeg tidligere var skikkelig hekta på. det var en periode jeg spiste risengrynsgrøt to ganger i uken over en lengre periode. ELSKET det, rett og slett. Men, nå spiser jeg det aldri. Det er ikke så mye næring i det, så da blir det ikke så mye av det. Husker da jeg var liten så var det ofte grøt på lørdager til middag.

Med litt smør og sukrin å ikke minst kanel som jeg elsker, ble grøten utrolig god.

Sukrin er uten kalorier og uten kunstige søtningsstoffer. Altså, et genialt alternativ.

 

En god ingrediens som setter prikken over ien når det kommer til risengrynsgrøt så er det å tilsette litt vaniljesukker. Det blir godt. Å en annen ting er å tilsette en rømmegrøt i risengrynsgrøten. Da snakker vi julegrøt da.

Prøv også litt spekemat til. Utrolig enkelt og veldig godt.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg