Det snakkes mere enn noen gang om kosthold og trening, å det gir meg inspirasjon på kjøkkenet. Grønnsaker er et flott og viktig tilbehør som burde vært en stor del i alle hjem. Selv har jeg aldri vært veldig glad i grønnsaker, heller mere glad i salat. Men, ved å prøve seg litt frem, kan man begynne å elske grønnsaker.
Ingredienser: Gulrot, brokkoli, løk, paprika, kremost og tomat.
Slik gjør du: Sett ovnen på varmluft og 210 grader.
Del paprikaen i to og skyll å rens den. Smør ønsket mengde med valgfri kremost i halve delen av paprikaen. Hakk opp alt av grønnsaker bortsett fra tomatene og brokkolien å legg alt i aluminiumsfolie. Pakk godt inn. Dersom du ønsker mere smak, hell litt olivenolje over og krydre lett med pepper. Kan sløyfes.
Så etter ca 15 minutter er det klar for å bøtte innpå. Kos deg 🙂
Her er det et bilde der jeg raspet gulrot og valgte litt andre grønnsaker.
Å jeg elsket det 🙂
-Randi Annette-
Det så godt ut 🙂
Iselin Renée: 🙂
Det er lettvindt å bare hakke opp alt å legg det i ovnen så slipper man å tenke mere på det. Ordner seg selv 😉