Trening gir energi, må bare komme dit først.

Trening skal gi energi og god humør. Du blir trent og du holder deg i form. Jeg kjenner nå at det er mere slit enn at det gir energi. Noe sier meg at jeg er trøtt og sliten i denne mørketiden, men jeg vet det blir bedre når kroppen min blir vant med disse tidlige harde øktene mine kl. 08.00. Jeg har jo blitt mere våken, fått mere energi, å ikke minst fått flotte resultater tidligere av den måten jeg har lagt opp min trening på, så jeg vet jeg kommer meg tilbake. 1 mnd uten trening gjorde utrolig godt i grunn. Jeg så mange valgte å kjøre på med de samme rutinene i julen som om det ikke var noe spesielt med desember. Mulig det er greit, men kanskje det er greit å la kroppen få hvile også?
La hode få slippe å tenke på hva man putter i seg og hvor mye man trene. Uansett, min belønning var å slappe av og bare leve i nuet. Det er bare jul en gang i året, så for meg var det bare å legge treningen på hyllen og slappe av med det jeg måtte ønske.

Trening og kosthold er en del av min hverdag, å det hver eneste dag. Så det å la være å tenke så mye å bare kjenne at det er greit å legge ting litt til side, det var godt. Fikk faktisk ekstra stor motivasjon også til å starte på igjen med trening på det nye året. Det ga meg en boost og glede å få starte på igjen. Pauser trenger man, man må bare godta det. Det meste sitter i hodet, men jeg beundrer folk som har lyst til å trene som før uansett om det er jul eller ikke, men for meg ble det riktig å unne seg en ferie fra treningen.

 

Det virker kanskje som at trening og kosthold er viktig og interessant tema for meg? Ja, da har du forstått det riktig. Jeg ELSKER det, nemlig 🙂

 

 

-Randi Annette-

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg