Kampsport i Lanzarote. MMA, JJ og BJJ.

Mulighetene er mange, det er bare å finne de. Vi fant et senter der de hadde min sport, nemlig jujitsu. De hadde flere andre typer trening også, men det var selvfølgelig min sport som jeg driver med som fenget meg. Jeg fikk se pokaler, snakke litt med de som trente der og høre litt om konkurranser som de hadde utført, og samtidig vunnet. Fikk med meg opplysninger om tidspunkter for trening og hvor mye det kostet.

 

 

Jeg kunne valgt å trene kl 08.00, 16.00 eller 20.00, men i og med at det var ca 20 minutter å gå hver vei, måtte dusje på hotellet og ikke minst bruke tiden innendørs når jeg var i syden. Å når jeg i utgangspunktet dro til syden for å være ute i solen, så følte jeg det ble litt bortkastet. Det skulle man kanskje ikke tro om ei som elsker å trene, men tydeligvis så elsker jeg det ikke nok. Jeg kunne dratt dit til kl 08.00 på morgenen for å trene, men jeg hadde sikkert ikke nok lyst. Hadde jeg hatt to uker i syden så hadde det helt sikkert blitt noe av. Av 6 mulige dager å sole seg på, så ble det så og si 4 dager med sol. Treningen ble å gå til og fra butikken og det å gå små turer på kvelden før vi skulle spise middag.

Men, jeg tok squats hver dag og noen armhevinger. Fant noen apparater ved stranden slik at jeg fikk tatt noen dips også.

 

Ferie er ferie. Å jeg er så glad for de opplevelsene jeg fikk for denne gang.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg