Zumba, sol, amerikansk fotball og tapas.

Startet dagen med å stå opp til sol og fint vær. Trente i en time da det gikk i zumba. Jeg hadde det supert. Det var så morsomt. Bare la kroppen få svinge seg og la hoftene gå. Zumba er jo veldig sexy, så det var utrolig digg å bare slå seg løs. Å ja, det var slitsomt. Mye mere givende enn å løpe på en tredemølle eller løpe generelt, spør du meg.

 

Planen var så å gå tur, men det ble heller å se på amerikansk fotball i 4,5 time. Det var jo ikke vind og solen stekte, Å det var topp stemning.

 

 

Mange ble skadet, men det gikk riktig ille for en som fikk skulderen utav ledd. Det så ikke noe særlig godt ut, men det er en tøff sport. Det er harde taklinger, men så utrolig gøy det var å se på.

 

Så ble det å lage masse god tapas.

 

 

Dette var så godt. Det var mye mere også, men jeg måtte jo lage maten og ikke minst spise. Så, dette ble maten dere fikk se. Ellers lærte jeg å lage løkringer, friterte scampi, brytebrød m.m.

 

Nå skal jeg ut å gå en lang tur på ladestien før det blir en styrkeøkt. Ha en fin søndag og håper du ikke har for vont i hodet i dag etter gårsdagens….. fyll 😉

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg