Sjekk ut dette å bli inspirert.

Jeg fikk meg en stor og mindre hyggelig overraskelse da jeg kom hjem fra jobb. Å jeg var så ubeskrivelig sulten, men jeg hadde jo tatt opp lasagne som jeg hadde laget fra bunnen av som det var bare å varme opp. Trodde jeg.

 Helt til at det viste seg at det var kun karbonadedeig. Heldigvis hadde jeg handlet inn tilbehør som jeg skulle ha ut uken, så jeg måtte tenke fort fordi jeg var forferdelig sulten. Da kom jeg frem til at jeg kunne lage en gratinert gryte.

 

Smurte en form med olje før jeg hadde i ingrediensene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingredienser: 400 g karbonadedeig, litt rød paprika, litt squash, to store buketter brokkoli, ca 1,5 dl makaroni, ost i skiver eller ferdig raspet, (ost etter ønske) og kavring.

 

Slik gjør du:  Sett ovnen på 220 grader. Smør en form med olivenolje og hell kjøttet i formen. Hell grønnsaker over og avslutt med makaroni. Vend dette lett sammen og strø kavring over. Jeg brukte kavring som jeg knuste selv og hadde over. Avsluttet med å ha på noen skiver ost.

 

Dette ble super godt. Spiste over halve formen og da har jeg jo middag til dagen etter. Eller, jeg kan fryse det ned til senere. Men, siden kjøttet allerede har vært fryst en gang, så tenker jeg å ta dette til middag dagen etter. Kjekt, ikke sant?

Du kan velge å ha en god dressing ved siden av også. For eksempel Tzatziki. Trenger du en god oppskrift på Tzatziki, så kan du finne den HER.

 

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg