Ledestien og Rotvollbokta! Så mye idyll på en gang!

Sist lørdag var jeg bedt på grilling og deretter en tur på ladestien. Vi gikk vel nesten en mil på tur, noe som ikke var vanskelig å kjenne når jeg kom hjem. Var skikkelig sliten under føttene og før klokken rakk å bli halv eleve på kvelden så sovnet jeg. En skikkelig god og lang kveldstur. På en lørdag. Det er jo helt utrolig. I så fall hadde jeg ikke trodd at det var noe jeg om til å gjøre en lørdagskveld. Men, det var utrolig godt.

Ølbrillene jeg fikk prøve var ikke noe særlig god å bruke med tanke på solen. Men, det var vel ikke det som var poenget med de sikkert.

Mange av dere har sikkert vært mye på ladestien. Jeg har vært der mye selv, men har ikke gått så langt siden jeg har alltid hatt noe jeg skal rekke etter å ha gått. Så det å gå uten å ha noen planer var veldig kjekt. Slapp det å se på klokken og gå med mobilen. Kjempe fritt og godt.

 

 

Dette er sikkert standard. Denne benken var jo genial. Det er jo sikkert sånn det er.

Kaniner

 

Denne var skikkelig stor. En flott påfugl. Veldig fin.

 

Mye gøy og fint å se på en slik kveldstur.

 

Er du glad i å gå turer? I bunn og grunn er jeg ikke så stor tilhenger av det å gå tur, men jeg gjør det gjerne med et godt selskap. Alene foretrekker jeg heller å trene styrke. Da får jeg fokusert godt på det jeg skal. Slipper å snakke om alt annet som ikke har med trening å gjøre. Men, det å gå tur er veldig flott å dele med noen. Da kan man nyte flotte øyeblikk sammen.

 

Her hadde jeg med meg ei dame som jeg ser veldig opp til. Skikkelig rå og flink Jujitsu utøver. Ja, henne står det respekt av. 

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg