Fremgang gir medgang og motivasjon

Det er så gøy å endelig få til å mestre de tunge og fæle øvelsene på treningen. Å de er vel ikke fæle i grunn, bare sykt tungt der og da. Men, det er vel en grunn til at jeg stadig gjør det om og om igjen. Nå er vi kommet til lillelørdag og det er igjen fri i morgen. Så er det plutselig helg igjen. Denne uken kommer til å flyge. I kveld blir det å trene jujitsu igjen. På mandag skulle jeg egentlig trene jujitsu, men jeg var så sykt trøtt etter å stått opp klokken 04.50. Jeg mellomlandet i København og dro rett på jobb. Å da var kroppen såpass sliten at jeg måtte faktisk legge meg å sove i 30 minutter etter jobb for å komme meg til hektene igjen. Så det gikk heldigvis fint. Da kom jeg jo på trening i går. Ja, jeg setter stor pris på det å få trene. Jeg elsker det. Det gir meg så mye. Energi, fremgang, motivasjon og noen ganger litt stølhet.

 

 

Men, jeg er også glad i å bruke tiden min på gode venner. Jeg har virkelig innsett de gode verdiene av det å ha gode venner. Jeg har i den siste tiden brukt mye tid med en del venner, å det har gitt meg mye. De gir meg energi og trivsel i hverdagen. Jeg er så takknemlig for at jeg har så snille og kjære venner. De vokser ikke på trær, så det er viktig å pleie vennskap. Det er flott når det er begge veier, å ikke bare den ene som alltid tar kontakt. 

 

 

Men, folk er i dag veldig opptatt med sitt. Det beste med gode vennskap er når man ikke har møttes på flere uker, å kanskje år. Å alt er som det var sist gang man møttes. Det er en god opplevelse det.

Så, hurra for trening, venner og livet.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg