Restitusjon, brud og baby besøk. For en dag <3

I  dag er det den såkalte restitusjons dagen. I dag blir det ingen trening. Det har blitt fem økter allerede denne uken, å det blir en økt med igjen i morgen. Onsdagen som var gikk jeg 3,5 km, så den dagen ble så og si rolig den også. Greit å ikke kjøre på for hardt også, men kroppen min er veldig mottagelig på det å trene mye og hardt. Det er den vant med, men det å ha dager uten er også viktig. Ikke bare for kropp og sinn, men også for å ikke gå lei. Å da snakker jeg fra mitt eget ståsted. Jeg har andre behov også,  som å være med venner og det å fylle hverdagen med andre spennende ting.

 

 

I dag skal jeg på jobb å dagen starter med å pynte en brud. Jeg skal stå for håret hennes å dette gleder jeg meg til. Det er en svært viktig dag for bruden, så jeg skal sørge for at starten på hennes dag blir perfekt.
Etter jobb skal jeg besøke mitt herlige fadderbarn, Mikael. Jeg besøkte han for to dager siden også, men må se han igjen i dag.

 


Her er lille Mikael bare to dager gammel.

Jeg og min samboer skal nyte en god middag der med våre gode venner og se en film. Å jeg skal naturligvis være eksosrype å sitte på motorsykkel. 

 

 

Litt av en herlig dag dette blir. Mye spennende. Endelig er det helg.

 

 

#Restitusjon #Restitusjonsdag #Brud #Brudeoppsett #Oppsett #Hår #Frisør #Baby #Fadderbarn #Fadder #Motorsykkel

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg