My bride. Her er bruden jeg ordnet i helgen.

 

I helgen hadde jeg en stor oppgave, men den var også veldig hyggelig. Her har jeg laget en flott velkomst for bruden og forloveren. Bruden som skulle gifte seg var utrolig avslappet, å det var heldigvis jeg også. Hun skulle feire sin dag med sin fremtidige mann i en flott hage. Så i dette tilfelle skulle det være et hagebryllup. Da var det bare å prøve seg frem på oppsett som hun følte seg vell i og som passet godt til settingen som festen skulle være.

 

 

 

 

 

Her har vi fått satt det opp og fått den fine kransen på hodet som er laget av ekte blomster. Å de bringer også hell og lykke. Jeg fikk se henne i brudekjolen å hele inntrykket ble utrolig vakkert. Det er synd vi glemte å ta bildet av det, for da så man virkelig hvor godt håret passet. Det var utrolig vakkert og en stor glede å ha en slik flott brud i salongen. Enn å være så avslappet for en sånn dag. Hun er noe for seg selv. Håper hun får en fin fremtid og at dagen ble hennes ble som hun ville.

 

Å hun ville ta bilder av meg og det ble tatt selfie av oss to sammen. Stemningen var utrolig flott. Masse latter og mye humor. Jeg fikk den ære å legge ut noen av bildene på bloggen min også. Selv kjente jeg at dette vil jeg også oppleve. Det å gifte meg. Men, det er alt for tidlig for min del enda. Jeg er jo bare ungjenta enda.

 

Drømmer du om å gifte deg?

 

#Brud #Bride #Oppsett #Hår #Frisør #Brudeoppsett #Randiae

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg