For en helg jeg har hatt. Å nå har han virkelig kapret hjertet mitt <3

 

Etter en lang dag på jobb i går var jeg og min samboer bedt på middag til mine bestevenner og selvfølgelig mitt fadderbarn, Mikael. Her var det taco med kylling som sto på menyen. Å det smakte utrolig godt.

 

 Lille Mikael var utrolig rolig og han sov det meste av tiden vi var der. Han sov og sov. Jeg klarte ikke å holde fingrene unna han etter å bare sett på han i noen timer. Så da måtte jeg etter hvert spørre om å få holde han, å det gikk fint. Tenk det, lille prinsen er bare 13 dager.

 

 

 

 

Litt dårlig bildet her siden vi satt i mørket, men her sov han som en stein i over to timer. Vi lo masse av han der han lå. Plutselig begynte han å smile. Så strekte han seg. Å det som tok virkelig kaka var da han lå med begge hendene over hodet, som om han strammet musklene. Da lo vi alle sammen. De sa at han begynner å ta etter meg og lære etter meg. Jeg som trener så masse så for meg lille Mikael stramme å vise frem sine flott muskler. Et flott øyeblikk var det da jeg fikk gi han flaske. Jeg er så glad i han. Han er noe av det beste som har hendt meg. Å ja, jeg vet det høres merkelig ut. Men, det å være fadder var større enn jeg kunne drømme om. Gleder meg til jeg får en større leilighet da jeg kanskje kan passe på han over en natt eller bare for noen timer. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med han. Den lille, men sterke ungen har kapret hjertet mitt. Så utrolig skjønn.

 

#Baby #Babysyk #Fadder #Fadderbarn #Randiae #Lørdag

 

-Randi Annette-

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg