Søndagskos med riktig søndagsmat. Koteletter.

Etter en times gåtur ble det tid for middag. Dette er noe jeg synes en typisk søndag passer til.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingredienser for 2 personer:

2 Koteletter, 5 store poteter, 2 store gulrøtter, 1 hel rødløk, noen buketter brokkoli og fetaost. Krydder kan du velge selv.

 

Slik gjør du:

Sett stekeovnen på 220 grader. Del potetene i båter og legg de på et stekebrett med litt olivenolje, salt og pepper. La de stå i 30 minutter.  Stek kotelettene i en stekepanne i ca 4 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Skjær opp gulrøttene og løken i skiver og legg over potetene sammen med kotelettene. Det gir en god smak fra kjøttet over på grønnsakene. Etter ca 15 minutter kan du slå av ovnen og legg brokkoli over grønnsakene og la det stå der i ca 10 minutter i ovnen.
Grunnen til at jeg velger å ikke ha på varme når jeg har brokkolien i ovnen er fordi den fort blir brent, å jeg synes ikke brent brokkoli er noe godt. 

 

Server med deilig fetaost. Dersom du er redd det blir for tørt så kan du bruke kesam eller pesto som tilbehør. Selv likte jeg det uten, for det ble utrolig digg og saftig.

 

Ha en fortsatt god søndag.

#Koteletter #kjøtt #middagstips #Middag #sunt #Sunnmat

 

-Randi Annette-

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg